Povezane vesti
Sve mu je preteško palo, Dejan Stanković nikad iskrenije: Umoran sam, želim svoj život nazad...
Hello pre 8 sati
Mesecima unazad spekuliše se o karijeri i opstanku Dejana Stankovića u moskovskom Spartaku jer se srpski stručnjak nije proslavio rezultatima sa nekada jednim od najjačih ruskih timova. Navodili su čak da je Dejan Stanković dobio otkaz, ali istina je… »
Dejan Stanković ne da ostavku na mesto trenera u Spartaku: Zaista sam umoran od svega
Euronews pre 8 sati
Dejan Stanković došao je u maju prošle godine u Spartak iz Moskve, sa idejom da se duže zadrži na klupi ruskog velikana, ali ga slabi rezultati, oscilacije u igri tima, mediji, pa i poneke tamošnje kolege nedeljama "smenjuju". A, lokalni novinari ga… »
Dejan Stanković na pitanje o ostavci: „Samo želim da idem kući i zagrlim ženu i ćerku“
Nova pre 11 sati
Ni ubedljiva pobeda nad Lokomotivom nije donela mir u redove moskovskog Spartaka. Iako je tim Dejana Stankovića slavio sa 3:1 u prvom meču četvrtfinala Kupa Rusije, mediji i dalje spekulišu o njegovoj skoroj smeni, dok je sam srpski trener poslao iskreno… »
Stankovića emotivno uništili tračevi! Srbin posle velike pobede pred potpunim pucanjem: Umoran sam, želim kući...
Kurir pre 12 sati
Moskovski Spartak je u gradskom derbiju kao domaćin pobedio Lokomotivu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Rusije rezultatom 3:1. - Ovo je timska pobeda. Malo je šteta jer je rezultat mogao da bude i veći. Da, naš golman jeste odbranio penal, ali smo… »
''Slučaj Stanković'' - Tačka ključanja!
Sportske.net pre 12 sati
Moskovski Spartak je juče u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Rusije savladao Lokomotivu sa 3:1, ali posle meča trener Dejan Stanković nije odavao utisak čoveka koji je upravo savladao velikog gradskog rivala. Umesto toga, Stanković je naglasio da je… »
Stanković na ivici: Ne mogu da podnsem sve ovo, hoću da idem kući!
Hot sport pre 16 sati
Velika pobeda nad Lokomotivom ne donosi mir.. Iako je Spartak u prvom meču četvrtfinala Kupa Rusije savladao gradskog rivala Lokomotivu sa 3:1, Dejan Stanković i dalje oseća pritisak koji se nadvija nad njim mesecima. Srpski trener otvorio je dušu i… »
Vesti dana »
Vremeplov: Umro srpski pisac Milutin Bojić, autor poeme "Plava grobnica"
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana
Izmene u saobraćaju od noćas u Bulevaru kralja Aleksandra: Ovi tramvaji se privremenio ukidaju, uvode se nove linije i izmene trase
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Severina na koncertu u Zagrebu podržala Dijanu Hrku: Ta majka štrajkuje glađu jer godinu dana traži istinu i pravdu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana