Povezane vesti
Šta je predijabetes i kako ga prepoznati
Nova pre 7 sati
Predijabetes je stanje u kojem su vrednosti šećera u krvi više od normalnih, ali još uvek nedovoljno visoke da bi se postavila dijagnoza dijabetesa tipa 2. Ipak, ukoliko se ne reaguje na vreme, čak 70 odsto osoba s predijabetesom može da razvije bolest… »
Lekari, pacijenti i sportski novinari pokazali crveni karton dijabetesu Zajedno u borbi protiv bolesti koja u Srbiji pogađa…
Dnevnik pre 12 sati
Predijabetes je stanje u kojem su vrednosti šećera u krvi više od normalnih, ali još uvek nedovoljno visoke da bi se postavila dijagnoza dijabetesa tipa 2. Ipak, ukoliko se ne reaguje na vreme, čak 70 odsto osoba s predijabetesom može da razvije bolest… »
Vesti dana »
"Vode medijski rat" Sofija Šašić iskreno progovorila o Lukasu i Sonji: Ja sam oguglala na to...
Kurir pre 21 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO Podrška Dijani Hrki i večeras stiže iz cele Srbije: Ispred Skupštine uz nju, osim studenata i srednjoškolaca, poljoprivrednici i prosvetni radnici
Nova pre 40 minutajoš 57 povezanih
Orban posle razgovora sa Trampom: Dobio sam izuzeće od američkih sankcija na rusku energiju
Euronews pre 30 minutajoš 57 povezanih
Maskirani muškarci došli pred Srpski kulturni centar u Zagrebu: Skandirali "Za dom spremni" (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Uhapšeni "ubačeni snajperisti": Srbija rešila misteriju koja je zvučala kao scenario za akcioni film
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 37 povezanih