Povezane vesti
Norveški istoričar Toresen: Revizija istorijske istine o Jasenovcu je ubijanje žrtava po drugi put
Euronews 07.11.2025
Istoričar iz Norveške Knut Flovik Toresen komentarisao je nedavna dešavanja i rasprave u Hrvatskom saboru, kada je organizovan okrugli sto o logoru smrti Jasenovac, gde je broj ubijenih umanjen, a značaj logora sveden na obrazovnu ustanovu iz koje su… »
Knut Flovik Thoresen: Ubijanje Jasenovačkih žrtava po drugi put (video)
Dnevnik 07.11.2025
SRBIJA – Ovo je ubijanje Jasenovačkih žrtava po drugi put. Ja sam razgovarao sa preživelima, i čitao izjave žrtvama logora Jasenovac, i definitivno tvrdim da nije bio radni logor, rekao je istoričar iz Norveške Knut Flovik Thoresen za portal Vojvodina… »
Vesti dana »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 32 minutajoš 25 povezanih
Smrzavanje pa temperaturni šok! Da li će biti Mihiljskog leta? Evo kad stiže sneg i minus, ovo je detaljna prognoza za jesen i zimu
Dnevnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Uživo kriza na Bliskom istoku: Iran i SAD pregovaraju o kraju sukoba: otvaranje Ormuskog moreuza u zamenu za ukidanje sankcija
Euronews pre 37 minutajoš 11 povezanih
Dok se Trump udvara Siju, raste pritisak da se suoči sa Kinom zbog podrške Iranu
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 11 povezanih