Повезане вести

Милановић: ЕУ одавно није мировни пројекат, а НАТО одавно није одбрамбени савез

Б92 07.11.2025
Чудна су, оловна времена, речи су којима је хрватски председник Зоран Милановић данас описао актуелну ситуацију у Хрватској, Европској унији и свету. Он је истовремено упозорио да, како је навео, "Европска унија одавно није… »
"Ово су чудна, оловна времена" Милановић: Збуњен сам оним што се дешава са нама, са друштвом, са Европом и целим светом

"Ово су чудна, оловна времена" Милановић: Збуњен сам оним што се дешава са нама, са друштвом, са Европом и целим светом

Вечерње новости 07.11.2025
ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић истакао је важност политичких наука на свечаности поводом Дана Факултета политичких наука у Загребу и поручио студентима да развијају радозналост и скептицизам, а не идеологију, наводећи… »
"Чудна, оловна времена" Милановић: Збуњен сам оним што се дешава са нама, са друштвом, са Европом и целим светом

"Чудна, оловна времена" Милановић: Збуњен сам оним што се дешава са нама, са друштвом, са Европом и целим светом

Ало 07.11.2025
Председник Хрватске Зоран Милановић истакао је важност политичких наука на свечаности поводом Дана Факултета политичких наука у Загребу и поручио студентима да развијају радозналост и скептицизам, а не идеологију, наводећи… »
Милановић: Чудна су, оловна времена

Милановић: Чудна су, оловна времена

СЕЕбиз 07.11.2025
ЗАГРЕБ - Предсједник Републике Зоран Милановић истакнуо је на свечаности у поводу Дана Факултета политичких знаности у Загребу важност политологије те поручио студентима да развијају знатижељу и скепсу, а не идеологију… »

Еуроневс 07.11.2025
Чуда су, оловна времена, речи су којима је хрватски председник Зоран Милановић данас описао актуелну ситуацију у Хрватској, Европској унији и свету, упозоривши истовремено да, како је навео, "Европска унија одавно није мировни… »

Вести дана »