Povezane vesti

Milanović: EU odavno nije mirovni projekat, a NATO odavno nije odbrambeni savez

B92 pre 21 minuta
Čudna su, olovna vremena, reči su kojima je hrvatski predsednik Zoran Milanović danas opisao aktuelnu situaciju u Hrvatskoj, Evropskoj uniji i svetu. On je istovremeno upozorio da, kako je naveo, "Evropska unija odavno nije mirovni projekt, a NATO nije… »
"Ovo su čudna, olovna vremena" Milanović: Zbunjen sam onim što se dešava sa nama, sa društvom, sa Evropom i celim svetom

"Ovo su čudna, olovna vremena" Milanović: Zbunjen sam onim što se dešava sa nama, sa društvom, sa Evropom i celim svetom

Večernje novosti pre 1 sat
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović istakao je važnost političkih nauka na svečanosti povodom Dana Fakulteta političkih nauka u Zagrebu i poručio studentima da razvijaju radoznalost i skepticizam, a ne ideologiju, navodeći, između ostalog, da su ovo… »
"Čudna, olovna vremena" Milanović: Zbunjen sam onim što se dešava sa nama, sa društvom, sa Evropom i celim svetom

"Čudna, olovna vremena" Milanović: Zbunjen sam onim što se dešava sa nama, sa društvom, sa Evropom i celim svetom

Alo pre 3 sata
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović istakao je važnost političkih nauka na svečanosti povodom Dana Fakulteta političkih nauka u Zagrebu i poručio studentima da razvijaju radoznalost i skepticizam, a ne ideologiju, navodeći, između ostalog, da su ovo… »
Milanović: Čudna su, olovna vremena

Milanović: Čudna su, olovna vremena

SEEbiz pre 4 sati
ZAGREB - Predsjednik Republike Zoran Milanović istaknuo je na svečanosti u povodu Dana Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu važnost politologije te poručio studentima da razvijaju znatiželju i skepsu, a ne ideologiju, ustvrdivši, među ostalim, i da su… »

Euronews pre 6 sati
Čuda su, olovna vremena, reči su kojima je hrvatski predsednik Zoran Milanović danas opisao aktuelnu situaciju u Hrvatskoj, Evropskoj uniji i svetu, upozorivši istovremeno da, kako je naveo, "Evropska unija odavno nije mirovni projekt, a NATO nije odavno… »

Vesti dana »