Povezane vesti
Emina Jahović emotivna: Održala koncert u punom Sava centru, zaplakala tokom obraćanja FOTO
B92 pre 27 dana
Pevačica Emina Jahović održala je u prepunom Sava centru prvi od dva zakazana koncerta. Svojim glasom, ali i stasom, hitovima koji su decenijama mnogi omiljeni Emina Jahović oduševila je publiku. Koncert je počela pesmom "Uzalud se budim", te se nakon… »
Ivana Selakov blista pred prvi solistički koncert u Beogradu (FOTO)
Nova pre 26 dana
Ivana je otkrila da je jedan od njenih specijalnih gostiju večeras Andreana Čekić, koja se zajedno sa koleginicom sređivala iza bine. Ivana Selakov večeras će u MTS Dvorani održati svoj prvi solistički koncert. Za njen izgled zadužen je poznati frizer… »
Ivana Selakov proslavila 20 godina karijere pred prepunom MTS dvoranom: Večeras moje srce kuca jače nego ikada!
Kurir pre 26 dana
Pop zvezda Ivana Selakov održala je svoj prvi solistički koncert pred prepunom „MTS dvoranom“, a sve je počelo – kako i dolikuje – emotivno, raskošno i uz ovacije publike. Uz taktove pesme „Bolujem godinama“, Ivana je napravila spektakularan izlazak na… »
"Ćerka je kruna moje karijere": Ivana Selakov ponosna na solističkom koncertu: "Jako sam srećna, ovo je..."
Telegraf pre 26 dana
"Beograde, hvala vam! Večeras moje srce kuca jače nego ikada, jer večeras slavimo mojih prvih dvadeset godina karijere, ali i moj rođendan", reči su kojima je pop pevačica Ivana Selakov otvorila veče i zahvalila se publici u prepunoj MTS dvorani na… »
Večeras smo sami, a trebalo je da bude i marinko madžgalj: Emina Jahović i Ognjen Amidžić se rasplakali na bini zbog pokojnog…
Večernje novosti pre 26 dana
TV VODITELj Ognjen Amidžić bio je među prvim gostima na koncertu Emine Jahović. Foto: Novosti Pop zvezda večeras je održala svoj prvi solistički koncert, a posebnu emociju večeri doneo je trenutak kada joj se Ognjen pridružio na sceni i zajedno s njom… »
Zahvalila se i zapalila masu: Emina Jahović održala veliki koncert, a na početku večeri se emotivno obratila publici (foto)
POP zvezda Emina Jahović održala je večeras svoj prvi, od dva solistička koncerta u rrepunoj Plavoj dvorani Sava Centra. Foto: Novosti Jedna od najbitnijih osoba Emininom životu, majka Senija, pratila je svoju ćerku iz prvog reda, ne skrivajući ponos i… »
Kolege na koncertu kao podrška: Ivanu Selakov podržala estrada, a Andreana, Saša, Šone, Mirza i Gile gosti na sceni (foto)
POP zvezda Ivana Selakov održala je svoj prvi solistički koncert pred prepunom MTS dvoranom, a sve je počelo kako i dolikuje emotivno, raskošno i uz ovacije publike. Foto: Novosti Uz taktove pesme „Bolujem godinama“, Ivana je napravila spektakularan… »
"Ovo mi je prvi koncert u životu posle 20 godina karijere" Ivana Selakov ne skida osmeh, pojavila se u izazovnoj haljini
Alo pre 26 dana
Pred početak događaja Ivana se pojavila vrlo opuštena u neobičnoj odevnoj kreaciji plave boje, sa providnim delovima. Ivana Selakov večeras održava prvi solistički koncert u srpskoj prestonici. Pred početak događaja Ivana se pojavila vrlo opuštena u… »
(Video) Ovo je kruna njene karijere! Ivana Selakov zapevala na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu! Publici pripremila…
Dnevnik pre 26 dana
Pevačica Ivana Selakov nakon 20 godina karijere večeras je u Beogradu u krcatoj MTS dvorani organizovala svoj prvi solistički koncert. Na scenu je izašla u seksepilnoj smaragdno zelenoj haljini, a ovo muzičko veče započela je pesmom “Bolujem godinama”, a… »
Naše malo i veliko slavlje: Ivana Selakov na prvom solističkom koncertu proslavlja dva jubileja - "Kruna moje karijere i…
POP zvezda Ivana Selakov održala je večeras veliki i prvi solitički koncert u karijeri u prepunoj MTS dvorani. Foto: Novosti Na sceni MTS dvorane pojavila se u u neobičnoj odevnoj kreaciji plave boje, sa providnim delovima. Foto: Novosti Koncert je… »
Ivana Selakov emotivna pred prvi solistički koncert! Evo koji izvođači će joj se pridružiti na bini, reč je o velikim zvezdama…
Kurir pre 26 dana
Ivana Selakov samo sat vremena pred prvi solisticki koncert koji će večeras biti održan u "Mts dvorani" nije krila uzbudjenje! Pop pevacica je otkrila okupljenim medijima da će je iz publike bodriti ćerka Kruna, a nakon toga priznala i koji izvodjači će… »
Vesti dana »
Kremlj reaguje na evropske planove: Medvedev najavljuje „teške posledice“ po EU
NIN pre 7 minutajoš 41 povezana
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?
Večernje novosti pre 2 minutajoš 55 povezanih
Đedović Handanović razgovarala sa naftnim kompanijama o snabdevanju tržišta
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Bajatović: Gasne krize neće biti, stečaj i nacionalizacija NIS-a nisu dobra rešenja
Nova pre 22 minutajoš 15 povezanih