Povezane vesti
Emina Jahović emotivna: Održala koncert u punom Sava centru, zaplakala tokom obraćanja FOTO
B92 pre 1 dan
Pevačica Emina Jahović održala je u prepunom Sava centru prvi od dva zakazana koncerta. Svojim glasom, ali i stasom, hitovima koji su decenijama mnogi omiljeni Emina Jahović oduševila je publiku. Koncert je počela pesmom "Uzalud se budim", te se nakon… »
Ivana Selakov blista pred prvi solistički koncert u Beogradu (FOTO)
Nova pre 7 sati
Ivana je otkrila da je jedan od njenih specijalnih gostiju večeras Andreana Čekić, koja se zajedno sa koleginicom sređivala iza bine. Ivana Selakov večeras će u MTS Dvorani održati svoj prvi solistički koncert. Za njen izgled zadužen je poznati frizer… »
Ivana Selakov proslavila 20 godina karijere pred prepunom MTS dvoranom: Večeras moje srce kuca jače nego ikada!
Kurir pre 9 sati
Pop zvezda Ivana Selakov održala je svoj prvi solistički koncert pred prepunom „MTS dvoranom“, a sve je počelo – kako i dolikuje – emotivno, raskošno i uz ovacije publike. Uz taktove pesme „Bolujem godinama“, Ivana je napravila spektakularan izlazak na… »
"Ćerka je kruna moje karijere": Ivana Selakov ponosna na solističkom koncertu: "Jako sam srećna, ovo je..."
Telegraf pre 8 sati
"Beograde, hvala vam! Večeras moje srce kuca jače nego ikada, jer večeras slavimo mojih prvih dvadeset godina karijere, ali i moj rođendan", reči su kojima je pop pevačica Ivana Selakov otvorila veče i zahvalila se publici u prepunoj MTS dvorani na… »
Večeras smo sami, a trebalo je da bude i marinko madžgalj: Emina Jahović i Ognjen Amidžić se rasplakali na bini zbog pokojnog…
Večernje novosti pre 8 sati
TV VODITELj Ognjen Amidžić bio je među prvim gostima na koncertu Emine Jahović. Foto: Novosti Pop zvezda večeras je održala svoj prvi solistički koncert, a posebnu emociju večeri doneo je trenutak kada joj se Ognjen pridružio na sceni i zajedno s njom… »
Zahvalila se i zapalila masu: Emina Jahović održala veliki koncert, a na početku večeri se emotivno obratila publici (foto)
Večernje novosti pre 8 sati
POP zvezda Emina Jahović održala je večeras svoj prvi, od dva solistička koncerta u rrepunoj Plavoj dvorani Sava Centra. Foto: Novosti Jedna od najbitnijih osoba Emininom životu, majka Senija, pratila je svoju ćerku iz prvog reda, ne skrivajući ponos i… »
Kolege na koncertu kao podrška: Ivanu Selakov podržala estrada, a Andreana, Saša, Šone, Mirza i Gile gosti na sceni (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
POP zvezda Ivana Selakov održala je svoj prvi solistički koncert pred prepunom MTS dvoranom, a sve je počelo kako i dolikuje emotivno, raskošno i uz ovacije publike. Foto: Novosti Uz taktove pesme „Bolujem godinama“, Ivana je napravila spektakularan… »
"Ovo mi je prvi koncert u životu posle 20 godina karijere" Ivana Selakov ne skida osmeh, pojavila se u izazovnoj haljini
Alo pre 10 sati
Pred početak događaja Ivana se pojavila vrlo opuštena u neobičnoj odevnoj kreaciji plave boje, sa providnim delovima. Ivana Selakov večeras održava prvi solistički koncert u srpskoj prestonici. Pred početak događaja Ivana se pojavila vrlo opuštena u… »
(Video) Ovo je kruna njene karijere! Ivana Selakov zapevala na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu! Publici pripremila…
Dnevnik pre 9 sati
Pevačica Ivana Selakov nakon 20 godina karijere večeras je u Beogradu u krcatoj MTS dvorani organizovala svoj prvi solistički koncert. Na scenu je izašla u seksepilnoj smaragdno zelenoj haljini, a ovo muzičko veče započela je pesmom “Bolujem godinama”, a… »
Naše malo i veliko slavlje: Ivana Selakov na prvom solističkom koncertu proslavlja dva jubileja - "Kruna moje karijere i…
Večernje novosti pre 9 sati
POP zvezda Ivana Selakov održala je večeras veliki i prvi solitički koncert u karijeri u prepunoj MTS dvorani. Foto: Novosti Na sceni MTS dvorane pojavila se u u neobičnoj odevnoj kreaciji plave boje, sa providnim delovima. Foto: Novosti Koncert je… »
Ivana Selakov emotivna pred prvi solistički koncert! Evo koji izvođači će joj se pridružiti na bini, reč je o velikim zvezdama…
Kurir pre 11 sati
Ivana Selakov samo sat vremena pred prvi solisticki koncert koji će večeras biti održan u "Mts dvorani" nije krila uzbudjenje! Pop pevacica je otkrila okupljenim medijima da će je iz publike bodriti ćerka Kruna, a nakon toga priznala i koji izvodjači će… »
Vesti dana »
Od Legijine „beretke“, preko zamenika Marka Krička, do prvog čoveka SAJ: Igor Žmirić vukao studentkinju za kosu ulicom?
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Danas je crveno slovo i slava: Brojne srpske porodice proslavljaju Mitrovdan
Telegraf pre 19 minutajoš 5 povezanih
Pripremite kišobrane Večeras nas čeka provala oblaka, a evo kada dolazi razvedravanje
Alo pre 1 satjoš 4 povezane
Nikola Jokić nestvarnom partijom uništio Voriorse! Igrao kao "sa druge planete", trener Adelman sve iznervirao
Telegraf pre 58 minutajoš 5 povezanih