Povezane vesti
"Nikad nisam bio lud za njom" Asmin ponizio Aneli pred svima, ona planula i nasrnula na Luku!
Alo 08.11.2025
Asmin sasekao Aneli, pa izazvao haos. U Eliti 9 veliku pažnju privlači turbulentan odnos Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, koji neprestano ulaze u sukobe i nikako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik kako bi razrešili svoje razmirice. Tokom emisije… »
"Nisam nikad bio lud za njom" Asmin unakazio Aneli u raspravi: Ahmićeva se odmah iskalila na Luku
Telegraf 08.11.2025
U Eliti 9 veliku pažnju privlači odnos Aneli Ahmić i Asmina Durdžića koji neprestano ulaze u konflikt te nikako ne pronalaze zajednički jezik da razreše sve razmirice. U toku emisije ''Gledanje snimaka'' takmičari su imali prilike da pogledaju razgovor… »
Vesti dana »
Onaj odozgo me čuva, znam da radim sve kako treba: Konferencija za medije koja je upalila Ameriku!
Hot sport pre 1 satjoš 45 povezanih
Aleksandra Krunić bez titule u ženskom dublu na Australijan openu
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Vojvodina: Oblačno sa kišom i susnežicom, košava pojačava osećaj hladnoće
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 17 povezanih
Apostolović: Počećemo dijalog sa Evropskom komisijom o usvojenim pravosudnim zakonima, to je naša obaveza
NIN pre 8 minutajoš 10 povezanih
Vize će dobijati brzo, bez odlaska u ambasadu: Vozači zadovoljni predlogom Evropske komisije, ali ih brine jedna stvar
Blic pre 3 minutajoš 7 povezanih