Povezane vesti
Saša Đorđević podneo ostavku na mesto predsednika veća SSSK
Veliki park 08.11.2025
Saopštenje Saše Đorđevića, predsednika većas SSS Kragujevac, prenosimo u celosti : Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogućim promene u SSSK. Od… »
Kragujevac: Saša Đorđević podneo ostavku na mesto predsednika SSSK
Pressek 08.11.2025
Saša Đorđević, predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca podneo je neopozivu ostavku. - Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogućim promene u… »
Predsednik SSSK Saša Đorđević podneo ostavku
Glas Šumadije 08.11.2025
Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogucim promene u SSSK, objašnjava u saopštenju za novinare dojučerašnji predsednik Veća Saveza samostalnih sindikata… »
Vesti dana »
Nepojamni cinizam nesrećnog Picule: Uznemirujući izveštaj o Srbiji kao - austrougarski ultimatum
Sputnik pre 2 satajoš 38 povezanih
Zdravko Ponoš: Diplomci iz Čacilenda kao Vučićeva prethodnica
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 82 povezane
Odbačena krivična prijava protiv trojice policijaca u slučaju Senjak - nakon odluke VJT pušteni iz Centralnog zatvora
RTS pre 48 minutajoš 90 povezanih
Bogdan Bogdanović ostao bez reči zbog smrti Edina Avdića, jedna objava mnogo toga govori
Nova pre 18 minutajoš 35 povezanih