Povezane vesti
Saša Đorđević podneo ostavku na mesto predsednika veća SSSK
Veliki park 08.11.2025
Saopštenje Saše Đorđevića, predsednika većas SSS Kragujevac, prenosimo u celosti : Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogućim promene u SSSK. Od… »
Kragujevac: Saša Đorđević podneo ostavku na mesto predsednika SSSK
Pressek 08.11.2025
Saša Đorđević, predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca podneo je neopozivu ostavku. - Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogućim promene u… »
Predsednik SSSK Saša Đorđević podneo ostavku
Glas Šumadije 08.11.2025
Suočen sa neprincipijelnim koalicijama, koje urušavaju i onako neveliku snagu sindikata, tako neophodnu svetu rada, doneo sam odluku da omogucim promene u SSSK, objašnjava u saopštenju za novinare dojučerašnji predsednik Veća Saveza samostalnih sindikata… »
Vesti dana »
Danas do 17 stepeni, u subotu drastičan pad temperature: Kakvo nas vreme čeka naredne sedmice?
Danas pre 45 minutajoš 21 povezana
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 33 minutajoš 19 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol osuđen na doživotni zatvor
N1 Info pre 54 minutajoš 12 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Hitna pomoć u Kragujevcu: 49 intervencija u 24 sata, pacijente mučili visok pritisak i nesvestica
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih