Povezane vesti
Halid Muslimović bežao iz jna: Nisam bio dobar vojnik, išao sam kući bez pitanja! U kasarni u Skoplju desio se sudbonosan…
Kurir pre 7 sati
Halid Muslimović, koji planira koncert 12. novembra u Sava centru, nedavno je objavio knjigu "Mene je učilo vreme" u kojoj je otkrio neke stvari iz privatnog života ali i sa estrade. U jednoj delu se dotakao i služenja vojske u Jugoslovenskoj narodnoj… »
Halid Muslimović o porodičnoj tajni: Plaćao sam alimentaciju, a ne znam da li je ćerka moja
Svet & Skandal pre 13 sati
Folk pevač Halid Muslimović, koji će 12. novembra nastupiti na velikom solističkom koncertu u Sava centru u Beogradu, važi za jednog od najpoznatijih zavodnika domaće muzičke scene. Od samog početka karijere bio je omiljen među ženama, a čak tri puta je… »
Brena nije htela da peva, jedva je nagovorili: Otkrivena tajna pesme "Udri, Mujo", pisana za ovog pevača
Mondo pre 14 sati
Halid Muslimović, koji će 12. novembra održati koncert u Sava centru, u svojoj autobiografiji "Mene je učilo vrijeme", pisao je i o saradnji sa Rakom Đokićem, menadžerom, koji je stajao iza brojnih velikih estradnih karijera između ostalih Lepe Brene i… »
Plaćao alimentaciju, pa saznao da dete možda nije njegovo Halid Muslimović šokirao priznanjem: "Neće da radi DNK"
Alo pre 15 sati
Hteo je da radi DNK analizu. Pevač Halid Muslimović otvorio je dušu u svojoj nedavno objavljenoj autobiografiji "Mene je učilo vrijeme", šokirajući javnost priznanjem da je plaćao alimentaciju za ćerku Enu, a i dalje sumnja da je stvarno njegova. Ženio… »
"Plaćao alimentaciju i saznao da dete možda nije moje" Halid Muslimović šokirao priznanjem: "Neće da radi DNK"
Telegraf pre 16 sati
Pevač Halid Muslimović otvorio je dušu u svojoj nedavno objavljenoj autobiografiji "Mene je učilo vrijeme", šokirajući javnost priznanjem da je plaćao alimentaciju za ćerku Enu, a i dalje sumnja da je ona njegova naslednica. Halid se tri puta ženio, a u… »
"Plaćao sam alimentaciju, a onda saznao da dete verovatno nije moje" Halid Muslimović otkrio tajnu iz svog drugog braka - i…
Kurir pre 18 sati
Halid Muslimović, koji će održati solistički koncert u Sava centru u Beogradu 12. novembra, oduvek je važio za velikog zavodnika. Žene su ga obožavale otkad se pojavio na muzičkoj sceni, a čak tri puta je išao pred matičara. O svojim brakovima pisao je i… »
"Plaćao sam alimentaciju, a onda saznao da dete možda nije moje": Šok ispovest folk pevača, žena zabranila DNK analizu
Mondo pre 18 sati
Halid Muslimović je u drugom braku dobio devojčicu za koju ni danas ne zna da li je njegova jer DNK nije urađen zbog njegove bivše supruge Pevač je čak tri puta je išao pred matičara. O svojim brakovima pisao je i u nedavno objavljenoj autobiografiji… »
Vesti dana »
"Otac Srđan je umalo doživeo srčku": Đoković otkrio u kakvom je stanju bio posle drame
Mondo pre 1 danjoš 76 povezanih