Povezane vesti

"Nisam njoj predala krunu" Oglasila se poslednja naša misica o Mongolki koja nas predstavlja na Mis Univerzum

"Nisam njoj predala krunu" Oglasila se poslednja naša misica o Mongolki koja nas predstavlja na Mis Univerzum

Telegraf pre 26 dana
Na predstojećem takmičenju za Mis Univerzuma, koje će biti održano 21. novembra u Tajlandu, Srbiju će predstavljati lepotica iz Mongolije, Jelena Egorova. Ova lepotica pokrenula je debatu u javnosti, posebno na društvenim mrežama, te su podeljena… »
„Moji koreni su azijski, moj pasoš je srpski“: Ko je Mongolka koja će predstavljati Srbiju na Mis Univerzuma 2025?

„Moji koreni su azijski, moj pasoš je srpski“: Ko je Mongolka koja će predstavljati Srbiju na Mis Univerzuma 2025?

Nova pre 25 dana
Na predstojećem izboru za Mis Univerzuma 2025, koji će biti održan 21. novembra u Tajlandu, Srbiju će predstavljati manekenka mongolskog porekla Jelena Egorova. Ime Jelena Egorova u poslednje vreme je dospelo u žižu javnosti u regionu – i to ne samo zbog… »
Ko predstavlja Srbiju na izboru za Mis Univerzuma

Ko predstavlja Srbiju na izboru za Mis Univerzuma

Južne vesti pre 25 dana
RUNGROJ YONGRIT/EPA/Shutterstock Mis Srbije Jelena Egorova predstavlja se na bini tokom zvanične ceremonije dobrodošlice za Mis Univerzuma 2025. u Bangkoku, Tajland, 5. novembra 2025. Takmičenja za izbor najlepše žene na svetu uvek izazivaju mnogo… »
"Je l' znaš ti srpski jezik?": Novi skandal na izboru, najlepša Srpkinja je Mongolka, a sad nas predstavlja i ovaj Nemac

"Je l' znaš ti srpski jezik?": Novi skandal na izboru, najlepša Srpkinja je Mongolka, a sad nas predstavlja i ovaj Nemac

Mondo pre 25 dana
Ovogodišnja predstavnica Srbije na izboru za Mis Univerzuma biće Jelena Egorova, manekenka mongolskog porekla koja tvrdi da ima srpske korene. Njena kandidatura izazvala je brojne spekulacije, z bog nje je reagovala i Vesna Da Vinča, a sada stiže vest i… »

Vesti dana »