Povezane vesti

Ovih pet propuštenih zicera bole Grobare: Pogledajte kako je Partizan "promašio" pobedu protiv Olimpijakosa

Ovih pet propuštenih zicera bole Grobare: Pogledajte kako je Partizan "promašio" pobedu protiv Olimpijakosa

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan 80:71 u meču 9. kola Evrolige, i to posle velikog preokreta. Imao je Partizan sve na svojoj strani – i rezultat i igru – ali su promašeni ziceri, kao i pad u igri u poslednjoj deonici, rešili pitanje… »
Mekisik isprozivao igrače Partizana: "Rekao sam "hajde da vidimo ko ima veća mu*a", mnogo su pričali..."

Mekisik isprozivao igrače Partizana: "Rekao sam "hajde da vidimo ko ima veća mu*a", mnogo su pričali..."

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana vezali su četvrti poraz u Evroligi, a ponovo su meč izgubili u nezivesnoj završnici, gde je delovalo da imaju sve u svojim rukama. Bili su blizu pobede nad Olimpijakosom, prve u Pireju posle 23 godine, ali će crno-beli morati još da… »
Mekisik bocnuo igrače Partizana: Mislili su da će da pobede, znao sam kako će da se završi

Mekisik bocnuo igrače Partizana: Mislili su da će da pobede, znao sam kako će da se završi

Euronews pre 9 sati
Poraz košarkaša Partizana od Olimpijakosa u Pireju bio je prilično bolan udarac u psihološkom smislu koji će ekipa Željka Obradovića morati da prevaziđe kako bi se ponovo vratila na pobednički kolosek. Crno-beli su kontrolisali utakmicu, bili bolji tim… »
Morali smo da pokažemo ko ima veća….: Amerikanac preponosan nakon rušenja Partizana!

Morali smo da pokažemo ko ima veća….: Amerikanac preponosan nakon rušenja Partizana!

Hot sport pre 13 sati
Evo šta je rekao! U utakmici 9. kola Evrolige u Pireju, Partizan je nakon lavovske borbe poražen od Olimpijakosa rezultatom 80:71 iako su vodili veći deo meča. Šekil Mekkisik, heroj Pirejaca u jednoj zaista velikoj pobedi nad raspoloženim Partizanom… »
Vašington: Nedopustivo je kako sam izgubio loptu

Vašington: Nedopustivo je kako sam izgubio loptu

Politika pre 14 sati
Najefikasniji u timu crno-belih bio je Dvejn Vašington sa 20 poena, ali je u završnici meča napravio ključnu grešku. Olimpijakos je savladao Partizan u Pireju 80:71 u 9. kolu Evrolige. Najefikasniji u timu crno-belih bio je Dvejn Vašington sa 20 poena… »
„Preuzimam krivicu“: Vašington svestan šta je uradio u porazu od Olimpijakosa

„Preuzimam krivicu“: Vašington svestan šta je uradio u porazu od Olimpijakosa

Nova pre 14 sati
Partizan je doživeo četvrti uzastopni poraz u Evroligi, izgubivši u Atini od Olimpijakosa (80:71) posle dramatične završnice. Crno-beli su vodili do samog kraja, ali su u poslednja dva minuta ispustili trijumf – i ponovo platili cenu grešaka u finišu… »
Potez Željka Obradovića o kom bruji Srbija! Svi su u šoku - podatak iz rubrike verovali ili ne!

Potez Željka Obradovića o kom bruji Srbija! Svi su u šoku - podatak iz rubrike verovali ili ne!

Kurir pre 15 sati
Poraženi su košarkaši Partizana od Olimpijakosa u Pireju (80:71) i pored toga što su tokom većeg dela meča igrali veoma kvalitetno i bili u rezultatskom egalu, pa čak i plusu. Na kraju je pobeda otišla u ruke crveno-belih iz Pireja, a Partizan je upisao… »
(VIDEO) Šest zicera za noćne more navijača Partizana

(VIDEO) Šest zicera za noćne more navijača Partizana

Sport klub pre 15 sati
Košarkaši Partizana drugu utakmicu Evrolige u nizu igraju odlično, ali ostaju – praznih šaka. Prvo Barselona kod kuće, a onda i Olimpijakos u gostima. Protiv Barse je presudna bila suluda trojka Vila Klajburna uz mnogo sreće, a potom je Sterling Braun… »
Vašington: Kriv sam

Vašington: Kriv sam

Sportski žurnal pre 15 sati
“Nedopustivo je kako sam izgubio loptu”. Olimpijakos je savladao Partizan u Pireju 80:71 u 9. kolu Evrolige. Najefikasniji u timu crno-belih bio je Dvejn Vašington sa 20 poena, ali je u završnici meča napravio ključnu grešku, izgubljenu loptu, posle čega… »
Mekisik posle Partizana: "Dođe trenutak da pokažeš ko ima veća m**a"

Mekisik posle Partizana: "Dođe trenutak da pokažeš ko ima veća m**a"

B92 pre 15 sati
Košarkaš Olimpijakosa Šakil Mekisik je govorio posle pobede protiv Partizana, u okviru devetog kola Evrolige. Partizan je imao osam poena prednosti na startu četvrte četvrtine i bio nadomak brejka, ali se pojavio Nikola Milutinov u završnici meča i… »
Navijači Partizana razočarani Obradovićem - glavni "krivac" za poraz od Olimpijakosa

Navijači Partizana razočarani Obradovićem - glavni "krivac" za poraz od Olimpijakosa

B92 pre 15 sati
Košarkaši Partizana su poraženi od Olimpijakosa sa 80:71, u okviru devetog kola Evrolige, a čitaoci B92.sport su mogli da ocene crno-bele. Ekipa Željka Obradovića u Pireju je imala lepu priliku za brejk, vodila osam razlike u poslednjoj deonici. Ipak… »
Domaći igrači su prevaziđen koncept?! Partizan ni sekund sa Srbima na parketu, deficit domaćeg kvaliteta sve osetniji!

Domaći igrači su prevaziđen koncept?! Partizan ni sekund sa Srbima na parketu, deficit domaćeg kvaliteta sve osetniji!

Hot sport pre 16 sati
Ovo smo viđali godinama unazad kod Baskonije! U utakmici 9. kola Evrolige u Pireju, Partizan je nakon lavovske borbe poražen od Olimpijakosa rezultatom 80:71 iako su vodili veći deo meča. Ovo je ujedno i istorijski meč crno-belih, jer prvi put u svojoj… »
Snimak koji će da zaboli sve navijače Partizana! Suđenje je bilo diskutabilno, ali ovo... Olimpijakos je mogao da se dotuče…

Snimak koji će da zaboli sve navijače Partizana! Suđenje je bilo diskutabilno, ali ovo... Olimpijakos je mogao da se dotuče…

Kurir pre 16 sati
Košarkaši Partizana doživeli su bolan poraz od Olimpijakosa u Pireju. Bili su u egalu crno-beli tokom tri četvrtine, veći deo meča su i vodili, a onda su odigrali katastrofalno u poslednjem periodu i izgubili su sa 80:71. Suđenje je bilo diskutabilno i… »
Partizan je sam sebi najveći neprijatelj

Partizan je sam sebi najveći neprijatelj

B92 pre 16 sati
Partizan je ponovo dobro igrao, ali to nije uspeo da kruniše pobedom. Da su to igrači Partizana uspeli to bi bio pravi način da se izađe iz krize rezultata, u koji su igrači crno-belih upali i koja se nastavila i posle utakmice u Pireju sa Olimpijakosom… »
Digli smo se na viši nivo u finišu, nismo igrali dobro ostatak meča: Milutinov o razlozima muka Olimpijakosa u Pireju!

Digli smo se na viši nivo u finišu, nismo igrali dobro ostatak meča: Milutinov o razlozima muka Olimpijakosa u Pireju!

Hot sport pre 18 sati
Evo šta je rekao! U utakmici 9. kola Evrolige u Pireju, Partizan je nakon lavovske borbe poražen od Olimpijakosa rezultatom 80:71 iako su vodili veći deo meča. Nikola Milutinov je odigrao poslovično dobar meč protiv crno-belih, što postaje pravi trend od… »
Evroliga se oglasila zbog milutinova i pokrenula žestok haos! Brutalni napadi na bivšeg igrača Partizana kome se i preti, ali…

Evroliga se oglasila zbog milutinova i pokrenula žestok haos! Brutalni napadi na bivšeg igrača Partizana kome se i preti, ali…

Kurir pre 18 sati
Košarkaši Partizana doživeli su bolan poraz od Olimpijakosa u Pireju (80:71). I pored toga što su vodili skoro čitav meč, crno-beli su odigrali katastrofalnu završnicu, te je grčka ekipa stigla do pobede. Na kraju je taj trijumf bio i ubedljiv, a… »
Grci uočili pravilnost u igri Olimpijakosa, Partizan je "izgubio" već na plus osam

Grci uočili pravilnost u igri Olimpijakosa, Partizan je "izgubio" već na plus osam

Sportske.net pre 18 sati
Košarkaši Olimpijakosa stigli su do šeste pobede u Evroligi ove sezone, a grčki mediji su dan nakon tesnog trijumfa protiv Partizana uočili da sposobnost dobijanja mečeva u tesnim završnicama postaje sve učestalija odlika tima Jorgosa Barcokasa u elitnom… »

Vesti dana »