Повезане вести
У Србији данас облачно са кишом местимично, највиша дневна температура 16 степени
Нова пре 30 дана
У Србији ће током дана бити умерено и потпуно облачно време, на југу и југозападу местимично са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Током јутра понегде магла. Ветар слаб до умерен јужни, на северу слаб… »
Када се враћа михољско лето: Рхмз открио када престаје да пада киша и почиње да расте температура
Мондо пре 30 дана
Киша не престаје да пада широм Србије, а према најави Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), престанак падавина очекује се у уторак 11. новембра. У среду 12. новембра раст температуре и повратак михољског лета. "Умерено… »
Време сутра: Облачно са кишом, до 16 степени
Вести онлине пре 30 дана
Временска прогноза за недељу, 9. новембар 2025. Време у Србији Време у Београду Време наредних дана. Након магловитог јутра током дана умерено и потпуно облачно време, на југу и југозападу местимично са слабом кишом, наводи се у… »
Метеоролог открио датум повратка михољског лета: Ништа од снега у наредном периоду у Србији
Мондо пре 30 дана
Право јесење време стигло је у Србију почетком ове недеље, киша пада свакодневно, а дува и ветар. Метеоролог Недељко Тодоровић саопштио је временску прогнозу у којој открива када се враћа михољско лето, као и када ће пасти… »
Тодоровић: Захлађење око 20. новембра, снега неће бити пре децембра
Зоом УЕ пре 30 дана
БЕОГРАД – Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. „Мислим да до децембра… »
Метеоролог најавио када се очекује снег у нижим пределима
Спутник пре 30 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас вец́ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровиц́. „Мислим да до децембра нец́е… »
Тодоровић: Захлађење око 20. новембра, снега неће бити пре децембра
РТВ пре 30 дана
БЕОГРАД - Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра… »
Када ће пасти први снег: Метеоролог изнео дугорочну прогнозу за Србију
НИН пре 30 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра неће бити… »
Лепо време је „одлетело“ у прошлост! Метеоролог открива тајминг првог захлађења и какво време можемо очекивати до децембра…
Дневник пре 30 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра неће бити… »
Снежно време је отказано?! Познати метеоролог дао дугорочну прогнозу, ништа до овог датума!
Ало пре 30 дана
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 3 сатајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 8 сатијош 29 повезаних