Повезане вести

У Србији данас облачно са кишом местимично, највиша дневна температура 16 степени

У Србији данас облачно са кишом местимично, највиша дневна температура 16 степени

Нова пре 30 дана
У Србији ће током дана бити умерено и потпуно облачно време, на југу и југозападу местимично са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Током јутра понегде магла. Ветар слаб до умерен јужни, на северу слаб… »
Када се враћа михољско лето: Рхмз открио када престаје да пада киша и почиње да расте температура

Када се враћа михољско лето: Рхмз открио када престаје да пада киша и почиње да расте температура

Мондо пре 29 дана
Киша не престаје да пада широм Србије, а према најави Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), престанак падавина очекује се у уторак 11. новембра. У среду 12. новембра раст температуре и повратак михољског лета. "Умерено… »
Време сутра: Облачно са кишом, до 16 степени

Време сутра: Облачно са кишом, до 16 степени

Вести онлине пре 29 дана
Временска прогноза за недељу, 9. новембар 2025. Време у Србији Време у Београду Време наредних дана. Након магловитог јутра током дана умерено и потпуно облачно време, на југу и југозападу местимично са слабом кишом, наводи се у… »
Метеоролог открио датум повратка михољског лета: Ништа од снега у наредном периоду у Србији

Метеоролог открио датум повратка михољског лета: Ништа од снега у наредном периоду у Србији

Мондо пре 29 дана
Право јесење време стигло је у Србију почетком ове недеље, киша пада свакодневно, а дува и ветар. Метеоролог Недељко Тодоровић саопштио је временску прогнозу у којој открива када се враћа михољско лето, као и када ће пасти… »
Тодоровић: Захлађење око 20. новембра, снега неће бити пре децембра

Зоом УЕ пре 29 дана
БЕОГРАД – Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. „Мислим да до децембра… »
Метеоролог најавио када се очекује снег у нижим пределима

Метеоролог најавио када се очекује снег у нижим пределима

Спутник пре 29 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас вец́ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровиц́. „Мислим да до децембра нец́е… »

РТВ пре 29 дана
БЕОГРАД - Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра… »
Када ће пасти први снег: Метеоролог изнео дугорочну прогнозу за Србију

Када ће пасти први снег: Метеоролог изнео дугорочну прогнозу за Србију

НИН пре 29 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра неће бити… »
Лепо време је „одлетело“ у прошлост! Метеоролог открива тајминг првог захлађења и какво време можемо очекивати до децембра…

Лепо време је „одлетело“ у прошлост! Метеоролог открива тајминг првог захлађења и какво време можемо очекивати до децембра…

Дневник пре 29 дана
Топло време током октобра и почетком новембра у Србији може се посматрати као позно Михољско лето, али нас већ око 20. новембра очекује захлађење, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. "Мислим да до децембра неће бити… »
Снежно време је отказано?! Познати метеоролог дао дугорочну прогнозу, ништа до овог датума!

Снежно време је отказано?! Познати метеоролог дао дугорочну прогнозу, ништа до овог датума!

Ало пре 29 дана

Вести дана »