Povezane vesti

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (video)

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (video)

Pravda pre 2 sata
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »
Dijana Hrka sedmi dan u štrajku glađu: „Sve je sada u Božjim rukama“

Dijana Hrka sedmi dan u štrajku glađu: „Sve je sada u Božjim rukama“

In medija pre 1 sat
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, sedmi dan štrajkuje glađu. Ona se danas i pričestila u Crkvi Svetog Marka, uz poruku da je sada „sve u Božjim rukama“. Reči podrške pružio joj je i Milovan Milivojević, otac mladića koji je… »
„Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu“: Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj

„Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu“: Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj

Danas pre 3 sata
„Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca“, kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji… »
Otac mladića koji je stradao u "Namenskoj": "Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu"

Otac mladića koji je stradao u "Namenskoj": "Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu"

Radio 021 pre 3 sata
"Danas sam došao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu", kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, a koji je danas posetio Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu. Kako je istakao, kada je on ulazio… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića: "I kamen bi zaplakao" VIDEO

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića: "I kamen bi zaplakao" VIDEO

N1 Info pre 4 sati
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan. Reporter N1 zabaležio je taj… »
"Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu": Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj

"Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu": Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj

N1 Info pre 4 sati
"Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca", kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji… »
Otac mladića poginulog u Namenskoj posetio Dijanu Hrka: „Pokušaće da te iscrpe, drži se“ (VIDEO)

Otac mladića poginulog u Namenskoj posetio Dijanu Hrka: „Pokušaće da te iscrpe, drži se“ (VIDEO)

Nedeljnik pre 3 sata
„Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca“, rekao je Milovan Milivojević, otac mladića… »
Otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima posetio Dijanu Hrku

Otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima posetio Dijanu Hrku

Danas pre 4 sati
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije, prenosi N1. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (VIDEO)

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (VIDEO)

Nova pre 4 sati
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »

Vesti dana »