Povezane vesti

Srce za Dijanu Hrku od glumačkog ansambla pozorišta „Boško Buha“

Srce za Dijanu Hrku od glumačkog ansambla pozorišta „Boško Buha“

Nova pre 27 dana
Dijani Hrka, koja već danima štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije tražeći pravdu za svog sina i ostale žrtve novosadske nadstrešnice, podrška je večeras stigla i sa večernje scene beogradskog pozorišta "Boško Buha". Glumci u predstavi „Igra“, kako se… »
Miloš Biković sa scene Beogradskog dramskog pozorišta poslao kratku i jasnu poruku podrške studentima

Miloš Biković sa scene Beogradskog dramskog pozorišta poslao kratku i jasnu poruku podrške studentima

Nova pre 26 dana
Podrška studentima stigla je večeras i sa velike scene Beogradskog dramskog pozorišta i to od glumaca iz predstave "Laž", predvođenih Milošem Bikovićem. Kako se vidi na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, poznati glumac je tokom velikog… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (video)

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (video)

Pravda pre 26 dana
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića: "I kamen bi zaplakao" VIDEO

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića: "I kamen bi zaplakao" VIDEO

N1 Info pre 26 dana
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan. Reporter N1 zabaležio je taj… »
Otac mladića poginulog u Namenskoj posetio Dijanu Hrka: „Pokušaće da te iscrpe, drži se“ (VIDEO)

Otac mladića poginulog u Namenskoj posetio Dijanu Hrka: „Pokušaće da te iscrpe, drži se“ (VIDEO)

Nedeljnik pre 26 dana
„Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca“, rekao je Milovan Milivojević, otac mladića… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (VIDEO)

Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (VIDEO)

Nova pre 26 dana
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »
Otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima posetio Dijanu Hrku

Otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima posetio Dijanu Hrku

Danas pre 26 dana
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije, prenosi N1. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog… »

Vesti dana »