Povezane vesti
Srce za Dijanu Hrku od glumačkog ansambla pozorišta „Boško Buha“
Nova 08.11.2025
Dijani Hrka, koja već danima štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije tražeći pravdu za svog sina i ostale žrtve novosadske nadstrešnice, podrška je večeras stigla i sa večernje scene beogradskog pozorišta "Boško Buha". Glumci u predstavi „Igra“, kako se… »
Miloš Biković sa scene Beogradskog dramskog pozorišta poslao kratku i jasnu poruku podrške studentima
Nova 08.11.2025
Podrška studentima stigla je večeras i sa velike scene Beogradskog dramskog pozorišta i to od glumaca iz predstave "Laž", predvođenih Milošem Bikovićem. Kako se vidi na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, poznati glumac je tokom velikog… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (video)
Pravda 08.11.2025
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića: "I kamen bi zaplakao" VIDEO
N1 Info 08.11.2025
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan. Reporter N1 zabaležio je taj… »
Otac mladića poginulog u Namenskoj posetio Dijanu Hrka: „Pokušaće da te iscrpe, drži se“ (VIDEO)
Nedeljnik 08.11.2025
„Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca“, rekao je Milovan Milivojević, otac mladića… »
Potresan susret Dijane Hrke i Milovana Milivojevića, oca mladića koji je stradao u „Namenskoj“ (VIDEO)
Nova 08.11.2025
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Milivojević je pružio podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog susreta… »
Otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima posetio Dijanu Hrku
Danas 08.11.2025
Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima, posetio je danas Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije, prenosi N1. Milivojević je pružio podršku Hrki koja štrajkuje glađu već sedmi dan, a snimak njihovog… »
Vesti dana »
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu, Srpskoj listi svih 10 mandata: preliminarni rezultati
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih
Foks: razgovori Trampa i Zelenskog mogu da otvore put razgovoru Putina i Zelenskog
Politika pre 4 minutajoš 18 povezanih
Noć drame u Beogradu: Tri saobraćajke, jedan požar i jedan pad na gradilištu
Kurir pre 44 minutajoš 7 povezanih