Повезане вести

Здравко Понош: Вучић је сам, немиран и нестабилан

Здравко Понош: Вучић је сам, немиран и нестабилан

Глас Шумадије пре 30 дана
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је у интервјуу за агенцију Бета да разлоге за одбијање да се распишу ванредни избори треба тражити у несигурности власти да су овај пут у стању довољно да… »
Понош: Власт се плаши избора, разлози у несигурности да су у стању довољно да покраду

Понош: Власт се плаши избора, разлози у несигурности да су у стању довољно да покраду

Сербиан Невс Медиа пре 30 дана
Председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је за агенцију Бета да разлоге за одбијање расписивања ванредних избора види у несигурности власти да су у стању да их довољно „покраду“ и у страху од реакције… »
Понош: Власт је изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција

Понош: Власт је изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција

Недељник пре 30 дана
Народни посланик и председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је данас да је власт Српске напредне странке (СНС) и Александра Вучића изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција. страх… »
Понош: Изгубљена парола "мир, стабилност, Вучић", остао само Вучић - сам, немиран и нестабилан

Понош: Изгубљена парола "мир, стабилност, Вучић", остао само Вучић - сам, немиран и нестабилан

Н1 Инфо пре 30 дана
Народни посланик и председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је да је власт Српске напредне странке (СНС) и Александра Вучића изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција. Понош је у… »

Бета пре 30 дана
Народни посланик и председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је данас да је власт Српске напредне странке (СНС) и Александра Вучића изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција. Понош… »

Данас пре 30 дана
Народни посланик и председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је данас да је власт Српске напредне странке (СНС) и Александра Вучића изгубила легитимитет бруталним злоупотребама и урушавањем институција. Понош… »

Радио сто плус пре 30 дана

Вести дана »