Povezane vesti
Novi Pazar bez bele zastave u Humskoj: Imamo mnogo toga da ponudimo...
Kurir pre 3 sata
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. "Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim. Par… »
Trio ne dolazi u Humsku
Sportski žurnal pre 6 sati
Pazarci će u Beogradu ”nastupiti” bez Maneva, Sisea i Opare. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas, uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. - Sigurno je da ću uživati… »
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“
Sandžak haber pre 6 sati
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“ pretraganaslovnaSport8. novembar 2025.Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana… »
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“
IndeksOnline pre 8 sati
U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Novi Pazar u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj. Duel dolazi u trenutku kada oba tima beleže dobre rezultate i nastoje da produže svoje pozitivne serije. Trener Novog Pazara Vladimir… »
Gaćinović pred Partizan: Imamo mnogo toga da ponudimo
Radio sto plus pre 9 sati
“Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim. Par igrača crno-belih donose prevagu, pre svih Demba Sek, Jovan Milošević i Milan Vukotić”, rekao je Gaćinović. Partizan je vodeći u Super ligi Srbije sa 34 boda, dok… »
Gaćinović pred Partizan: Imamo mnogo toga da ponudimo
RTV Novi Pazar pre 9 sati
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas, uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. “Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim… »
Jovanović o Novom Pazaru, povredama, pozajmici Miloševića... (video)
Sportski žurnal pre 12 sati
Partizan u nedelju u 18.30 igra u Beogradu utakmicu 15. kola. Privremeni trener Partizana Marko Jovanović smatra da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv Novog Pazara biti veoma zahtevna i dodao da od svojih igrača očekuje da ulože maksimalan… »
Jovanović: Novi Pazar je veoma dobra ekipa, žao mi je što neće biti navijača
RTS pre 13 sati
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović izjavio je da je Novi Pazar veoma dobra i skladna ekipa, i istakao da mu je žao što će se utakmica odigrati bez prisustva navijača. Partizan će u 15. kolu Superlige Srbije u nedelju od 18.30 na svom… »
"To nije u mojoj nadležnosti": Jovanović poslednji put vodi Partizan, zbog jedne stvari žali
Mondo pre 13 sati
Privremeni trener FK Partizan Marko Jovanović izneo je očekivanja pred utakmicu sa Novim Pazarom koja je na programu u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj. Meč će biti odigra bez prisustva navijača zbog kazne. Prioritet crno-belih je ostanak na… »
Jovanović pred meč protiv Novog Pazara: Očekujem čvrstu i zahtevnu utakmicu
Radio sto plus pre 14 sati
“Imamo šansu da odemo na dvonedeljnu pauzu na prvom mestu. Smatram da je to velik uspeh ekipe i kluba. Ovo je malo ko očekivao u junu. Ovo je derbi kola. Novi Pazar je nastavio trend iz prošle godine. Iako su ostali bez Ljajića i Mesarevića, veoma su… »
Trener Partizana otvorio dušu: Verujem da dolazi taj trofej, želimo na pauzu kao broj 1
Kurir pre 14 sati
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović izjavio je danas da smatra da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv Novog Pazara biti veoma čvrsta i zahtevna i dodao da od svojih igrača očekuje da ulože maksimalan napor i energiju kako… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: Podrška građana ne jenjava, obišao je i Milovan Milivojević
N1 Info pre 7 satijoš 36 povezanih
''Žuta podmornica'' pobedila Espanjol za noć na drugom mestu na tabeli
Sportske.net pre 4 satijoš 38 povezanih
Novak Đoković doneo konačnu odluku posle Atine: Evo da li će nastupiti na Završnom turniru u Torinu
Telegraf pre 1 danjoš 76 povezanih
Crno-beli izgubili od litvanaca: Vaterpolisti Partizana u kvalifikacijama za Kup Konferencije slabiji od Zaibasa
Večernje novosti pre 4 satijoš 34 povezane