Povezane vesti
Trio ne dolazi u Humsku
Sportski žurnal 08.11.2025
Pazarci će u Beogradu ”nastupiti” bez Maneva, Sisea i Opare. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas, uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. - Sigurno je da ću uživati… »
Novi Pazar bez bele zastave u Humskoj: Imamo mnogo toga da ponudimo...
Kurir 08.11.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. "Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim. Par… »
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“
Sandžak haber 08.11.2025
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“ pretraganaslovnaSport8. novembar 2025.Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana… »
Gaćinović: „Žao mi je što igramo bez publike“, Jovanović: „Ovo je derbi kola“
IndeksOnline 08.11.2025
U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Novi Pazar u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj. Duel dolazi u trenutku kada oba tima beleže dobre rezultate i nastoje da produže svoje pozitivne serije. Trener Novog Pazara Vladimir… »
Gaćinović pred Partizan: Imamo mnogo toga da ponudimo
Radio sto plus 08.11.2025
“Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim. Par igrača crno-belih donose prevagu, pre svih Demba Sek, Jovan Milošević i Milan Vukotić”, rekao je Gaćinović. Partizan je vodeći u Super ligi Srbije sa 34 boda, dok… »
Gaćinović pred Partizan: Imamo mnogo toga da ponudimo
RTV Novi Pazar 08.11.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas, uoči gostovanja Partizanu u 15. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ima mnogo toga da ponudi. “Sigurno je da ću uživati. Oni trenutno bolje stoje na tabeli. Imaju i nešto bolji tim… »
Jovanović o Novom Pazaru, povredama, pozajmici Miloševića... (video)
Sportski žurnal 08.11.2025
Partizan u nedelju u 18.30 igra u Beogradu utakmicu 15. kola. Privremeni trener Partizana Marko Jovanović smatra da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv Novog Pazara biti veoma zahtevna i dodao da od svojih igrača očekuje da ulože maksimalan… »
Jovanović: Novi Pazar je veoma dobra ekipa, žao mi je što neće biti navijača
RTS 08.11.2025
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović izjavio je da je Novi Pazar veoma dobra i skladna ekipa, i istakao da mu je žao što će se utakmica odigrati bez prisustva navijača. Partizan će u 15. kolu Superlige Srbije u nedelju od 18.30 na svom… »
"To nije u mojoj nadležnosti": Jovanović poslednji put vodi Partizan, zbog jedne stvari žali
Mondo 08.11.2025
Privremeni trener FK Partizan Marko Jovanović izneo je očekivanja pred utakmicu sa Novim Pazarom koja je na programu u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj. Meč će biti odigra bez prisustva navijača zbog kazne. Prioritet crno-belih je ostanak na… »
Jovanović pred meč protiv Novog Pazara: Očekujem čvrstu i zahtevnu utakmicu
Radio sto plus 08.11.2025
“Imamo šansu da odemo na dvonedeljnu pauzu na prvom mestu. Smatram da je to velik uspeh ekipe i kluba. Ovo je malo ko očekivao u junu. Ovo je derbi kola. Novi Pazar je nastavio trend iz prošle godine. Iako su ostali bez Ljajića i Mesarevića, veoma su… »
Trener Partizana otvorio dušu: Verujem da dolazi taj trofej, želimo na pauzu kao broj 1
Kurir 08.11.2025
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović izjavio je danas da smatra da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv Novog Pazara biti veoma čvrsta i zahtevna i dodao da od svojih igrača očekuje da ulože maksimalan napor i energiju kako… »
Vesti dana »
Sneg na više putnih pravaca, prilazi zimskim turističkim centrima prohodni
RTV pre 12 minutajoš 2 povezane
"Najčešće stradaju dečaci od 10 do 14 godina" Hitno upozorenje naših lekara pred praznike: Posledice su trajne, a kazne astronomske
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Pet opozicionih stranaka postiglo dogovor o koordinaciji aktivnosti ka EU
Blic pre 8 satijoš 1 povezana