Повезане вести
„Запросио ме је, иако је другој направио дете!“ Романа о својој највећој љубави: Била сам на врху, а сутра се све срушило!…
Курир 08.11.2025
Романа Панић одувек је говорила да она није таблоидна личност, већ да су медији мислили да јесте. Писало се доста о скандалима који су наводно избијали између ње и бившег партнера Фотоса Питађиса. Сада је певачица открила како… »
"Преварио ме је у Београду током промоције песама" Певачица о раскиду са дечком: "Све се срушило..."
Телеграф 08.11.2025
Певачица Романа Панић отворила је душу откривајући потресне детаље из своје везе са бившим дечком Фотосом Питађисом, који ју је, како тврди, преварио током промоција њених песама у Београду. Наиме, певачица је имала буран… »
"Преварио ме је у Београду после моје промоције": Романа о скандалозној вези, дечко је просио а чекао дете с другом
Мондо 08.11.2025
Романа Панић открила је да ју је бивши дечко Фотос Питађис преварио у Београду током промоција њених песама. Певачица не крије да је веза с Фотосом била бурна, а сада је први пут открила непознате детаље о вези са њим. "Фотос… »
Вести дана »
Временска прогноза за четвртак, 29. јануар: Данас променљиво, до 16 степени
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних
Рубио: Доњецк кључна препрека миру; Кијев и Москва спремни за дијалог
РТС пре 53 минутајош 1 повезана