Povezane vesti

„Zaprosio me je, iako je drugoj napravio dete!“ Romana o svojoj najvećoj ljubavi: Bila sam na vrhu, a sutra se sve srušilo!…

„Zaprosio me je, iako je drugoj napravio dete!“ Romana o svojoj najvećoj ljubavi: Bila sam na vrhu, a sutra se sve srušilo!…

Kurir pre 11 sati
Romana Panić oduvek je govorila da ona nije tabloidna ličnost, već da su mediji mislili da jeste. Pisalo se dosta o skandalima koji su navodno izbijali između nje i bivšeg partnera Fotosa Pitađisa. Sada je pevačica otkrila kako ju je Grk prevario dok je… »
"Prevario me je u Beogradu tokom promocije pesama" Pevačica o raskidu sa dečkom: "Sve se srušilo..."

"Prevario me je u Beogradu tokom promocije pesama" Pevačica o raskidu sa dečkom: "Sve se srušilo..."

Telegraf pre 12 sati
Pevačica Romana Panić otvorila je dušu otkrivajući potresne detalje iz svoje veze sa bivšim dečkom Fotosom Pitađisom, koji ju je, kako tvrdi, prevario tokom promocija njenih pesama u Beogradu. Naime, pevačica je imala buran ljubavni život, a sada je prvi… »
"Prevario me je u Beogradu posle moje promocije": Romana o skandaloznoj vezi, dečko je prosio a čekao dete s drugom

"Prevario me je u Beogradu posle moje promocije": Romana o skandaloznoj vezi, dečko je prosio a čekao dete s drugom

Mondo pre 14 sati
Romana Panić otkrila je da ju je bivši dečko Fotos Pitađis prevario u Beogradu tokom promocija njenih pesama. Pevačica ne krije da je veza s Fotosom bila burna, a sada je prvi put otkrila nepoznate detalje o vezi sa njim. "Fotos me je upoznao sa jednim… »

Vesti dana »