Povezane vesti
U utorak nam je neradni: Jeste li spojili četiri dana odmora ili ćete dobiti duplu dnevnicu? (anketa)
Blic pre 25 dana
Uskoro nam stiže još jedan neradni dan, to je 11. novembar, kada Srbija obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ovaj državni praznik posvećen je sećanju na dan kada je 1918. godine potpisano primirje, i predstavlja obnovu i snagu naroda koji se… »
Gde da iskoristite slobodne dane za Dan primirja? Ovih pet destinacija u Srbiji nude jeftin smeštaj i nestvarnu prirodu
Kurir pre 25 dana
Dan primirja, koji se u Srbiji tradicionalno obeležava 11. novembra, prilika je za spajanje nekoliko dana i svojevrstan mini odmor. Ove godine državni praznik pada u utorak, pa će mnogi spojiti sa prethodnim vikendom i dobiti četiri slobodna dana… »
Četiri dana za dušu! Gde pobeći od grada za Dan primirja? Pet čarobnih mesta u Srbiji koja nude jeftin smeštaj i beg u prirodu…
Dnevnik pre 25 dana
Pet odličnih predloga u Srbiji za produženi vikend povodom Dana primirja, koji kombinuju mir, prirodu i pristupačne cene. Dan primirja, koji se u Srbiji tradicionalno obeležava 11. novembra, prilika je za spajanje nekoliko dana i svojevrstan mini odmor… »
Neradni dani i praznici u Srbiji – kalendar za 2026. godinu
Nova pre 26 dana
Neradni dani za Novu godinu savršeno se uklapaju za produženi vikend, a pogledajte kako izgleda kalendar državnih i verskih praznika za ostatak 2026. godine. U utorak 11. novembra Srbija obeležava Dan primirja i to je poslednji državni praznik koji se… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih
Uživo brutalna ruska odmazda nakon napada na Moskvu grunuli bombe na Odesu i Herson, jezivi snimci
Alo pre 12 minutajoš 48 povezanih
Deđanski: Država neće dozvoliti da NBS potpadne pod sekundarne sankcije zbog NIS-a
RTV pre 27 minutajoš 20 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih