Повезане вести

Фицо јасан: Док сам ја премијер, Словачка нец́е учествовати у конфискацији руских средстава

Фицо јасан: Док сам ја премијер, Словачка нец́е учествовати у конфискацији руских средстава

Спутник пре 30 дана
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да док је он на челу владе та земља нец́е подржати идеју ЕУ о коришц́ењу замрзнутих руских средстава за војне потребе Кијева. Фицо је и крајем октобра скренуо пажњу да би овај план… »

Вести онлине пре 30 дана
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да док је он на челу владе та земља нец́е подржати идеју ЕУ о коришц́ењу замрзнутих руских средстава за војне потребе Кијева. – Док сам ја председник владе Словачка нец́е учествовати ни… »
Фицо јасан: Док сам ја премијер, Словачка неће учествовати у конфискацији руских средстава

Фицо јасан: Док сам ја премијер, Словачка неће учествовати у конфискацији руских средстава

Вечерње новости пре 30 дана
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо изјавио је да док је он на челу владе та земља неће подржати идеју ЕУ о коришћењу замрзнутих руских средстава за војне потребе Кијева. Фото Тањуг/АП/Јосе Луис Магана -Док сам ја председник владе… »

Вести дана »