Povezane vesti

Bajden ismevao Trampa zbog rušenja dela Bele kuće: "To je simbol njegovog mandata, on uništava američku demokratiju" (foto)

Bajden ismevao Trampa zbog rušenja dela Bele kuće: "To je simbol njegovog mandata, on uništava američku demokratiju" (foto)

Kurir pre 2 sata
Bivši predsednik SAD Džo Bajden danas je kritikovao svog naslednika Donalda Trampa, rekavši da on ne uništava samo Istočno krilo Bele kuće, već i američku demokratiju. „Znao sam da će Tramp lansirati kuglu za rušenje na državu, ali priznajem, nisam… »
“Kugla za rušenje demokratije”: Bajden udario na Trampa

“Kugla za rušenje demokratije”: Bajden udario na Trampa

Vesti online pre 2 sata
Bivši američki predsednik Džo Bajden danas je kritikovao svog naslednika Donalda Trampa, poručivši da on ne razara samo istočno krilo Bele kuće, već i samu američku demokratiju. Pljuštale kritike. “Znao sam da će Tramp krenuti s kuglom za rušenje prema… »
"Kugla za rušenje demokratije": Bajden udario na Trampa

"Kugla za rušenje demokratije": Bajden udario na Trampa

B92 pre 3 sata
Bivši američki predsednik Džo Bajden danas je kritikovao svog naslednika Donalda Trampa, poručivši da on ne razara samo istočno krilo Bele kuće, već i samu američku demokratiju. "Znao sam da će Tramp krenuti s kuglom za rušenje prema državi, ali… »

Vesti dana »