Povezane vesti
"Crvena zvezda je srpski klub i srpski igrači su najvažniji": Donatas Motiejunas zna svoje mesto i ulogu
Mondo 08.11.2025
Donatas Motiejunas je ove sezone odigrao sjajno i deluje da je Crvena zvezda sa njegovim dolaskom dobila više od pukog kvaliteta pod košem. Iskusni litvanski centar došao je kao ispomoć nakon povrede Hasijela Rivera, a postao je lider. Uticao je kako… »
Srpski igrači su OVDE najvažniji, ovo je njihov klub: Motejunas ponovo pokazuje zašto je okrenuo sezonu Crvene zvezde!
Hot sport 08.11.2025
„Ovo je srpski klub, srpski igrači su najvažniji“! Centar Crvene zvezde Donatas Motejunas govorio je za Meridian Sport o svojoj ulozi u timu i istakao važnost zajedništva i timske igre koja krasi beogradski klub. „Kao veteran, moj posao je da ih držim na… »
Motiejunas: Srpski igrači su najvažniji u Zvezdi
Sport klub 08.11.2025
Retko ko nije svestan koliko je litvanski centar Donatas Motiejunas značajno pojačanje za Crvenu zvezdu - kako na terenu, tako i van njega, a za kratko vreme je 35-godišnji veteran promenio klimu u taboru crveno-belih. „Tu je i važan dolazak Motiejunasa… »
Vesti dana »
Kakvo će vreme biti u novogodišnjoj noći? RHMZ objavio najnoviju prognozu, ovde će padati sneg
Mondo pre 7 minutajoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Južne vesti pre 32 minutajoš 4 povezane