Povezane vesti
Napadnuta ruska ambasada u Stokholmu: Policija ne zna da objasni šta je uradio nepoznati dron
Mondo 08.11.2025
Nepoznati dron napao je rusku ambasadu u Stokholmu u Švedskoj tako što je ispustio nepoznatu tečnost na fasadu zgrade, piše " Sweden Herland". Fasada je oštećena, a policija je detektovala tečnu mešavinu na fasadi zgrade. "Trenutno imam informaciju da je… »
Iz drona bačena nepoznata supstanca na rusku ambasadu! Panika u Stokholmu, oštećena fasada
Alo 08.11.2025
"Trenutno imam informaciju da je fasada oštećena", rekla je portparolka policije Suzana Rinaldo. Ruska ambasada u Stokholmu ponovo je bila meta napada – ovog puta, nepoznata tečnost je iz drona bačena na zgradu ambasade. Švedska policija je potvrdila da… »
Ruska ambasada u Stokholmu gađana nepoznatom supstancom! Švedska policija kaže da još ne zna o čemu je reč
Kurir 08.11.2025
Ruska ambasada u Stokholmu bila je pod napadom, ovog puta na objekat je ispuštena nepoznata tečnost iz drona. Švedska policija je saopštila da je uspela da detektuje tečnu mešavinu na fasadi zgrade. "Trenutno imam informaciju da je fasada oštećena"… »
Vesti dana »
RHMZ objavio upozorenje na visoke temperature, u 7 sati najtopliji Beograd sa 23 stepena
RTV pre 42 minutajoš 15 povezanih
'Uprava napolje', Stanković pljunuo sudiju, gestikulirao navijačima: Zvezda se obrukala
BBC News pre 27 minutajoš 15 povezanih
Danas potpuno pomračenje Sunca u delu Sveta, u Srbiji vidljivo delimično pred zalazak
N1 Info pre 27 minutajoš 11 povezanih
(Uznemirujuće fotografije) "U šok sobi je, teško povređen!" Najnoviji detalji o stanju Srbina kog je mučki pretukla tzv. kosovska policija: Oglasili se rano jutros iz bolnice
Blic pre 22 minutajoš 9 povezanih
Kolumbija će proglasiti ekonomsku vanrednu situaciju; Šapat iz ruševina omogućio spasavanje bebe
RTV pre 27 minutajoš 9 povezanih