Povezane vesti

Napadnuta ruska ambasada u Stokholmu: Policija ne zna da objasni šta je uradio nepoznati dron

Napadnuta ruska ambasada u Stokholmu: Policija ne zna da objasni šta je uradio nepoznati dron

Mondo pre 8 sati
Nepoznati dron napao je rusku ambasadu u Stokholmu u Švedskoj tako što je ispustio nepoznatu tečnost na fasadu zgrade, piše " Sweden Herland". Fasada je oštećena, a policija je detektovala tečnu mešavinu na fasadi zgrade. "Trenutno imam informaciju da je… »
Iz drona bačena nepoznata supstanca na rusku ambasadu! Panika u Stokholmu, oštećena fasada

Iz drona bačena nepoznata supstanca na rusku ambasadu! Panika u Stokholmu, oštećena fasada

Alo pre 11 sati
"Trenutno imam informaciju da je fasada oštećena", rekla je portparolka policije Suzana Rinaldo. Ruska ambasada u Stokholmu ponovo je bila meta napada – ovog puta, nepoznata tečnost je iz drona bačena na zgradu ambasade. Švedska policija je potvrdila da… »
Ruska ambasada u Stokholmu gađana nepoznatom supstancom! Švedska policija kaže da još ne zna o čemu je reč

Ruska ambasada u Stokholmu gađana nepoznatom supstancom! Švedska policija kaže da još ne zna o čemu je reč

Kurir pre 14 sati
Ruska ambasada u Stokholmu bila je pod napadom, ovog puta na objekat je ispuštena nepoznata tečnost iz drona. Švedska policija je saopštila da je uspela da detektuje tečnu mešavinu na fasadi zgrade. "Trenutno imam informaciju da je fasada oštećena"… »

Vesti dana »