Povezane vesti
"Smršala sam 33 kilograma, i dalje mi je ostala kesa masti": Kristina otkrila kako se oseća nakon 5 intervencija
Mondo 08.11.2025
Kristina Spalević nedavno je prošla kroz estetsku proceduru koja je obuhvatila pet različitih zahvata u isto vreme. Ovakvi zahvati se najčešće rade kod žena nakon porođaja, kako bi telo povratilo oblik pre trudnoće. Kristina ističe da je pokušala da… »
''Premestili su mi pupak'' Kristina Spalević se susreće sa posledicama operacije nakon koje je smršala 33 kilograma
Alo 08.11.2025
Ima novi problem. Kristina Spalević podvrgla se nedavno estetskoj intervenciji koja podrazumeva pet zahvata u isto vreme. Ovoj proceduri najčešće pribegavaju žene nakon porođaja, kako bi telo vratile u stanje pre trudnoće. Red TV Spalevićeva je jednom… »
Kristina Spalević smršala 33 kg, ali ima novi problem: Otkrila zašto je morala na operaciju "Premestili su..."
Telegraf 08.11.2025
Kristina Spalević podvrgla se nedavno estetskoj intervenciji koja podrazumeva pet zahvata u isto vreme. Ovoj proceduri najčešće pribegavaju žene nakon porođaja, kako bi telo vratile u stanje pre trudnoće. Spalevićka je jednom prilikom na društvenim… »
Vesti dana »
Kraj godine doneće zahlađenje i pahulje snega: Evo kada stiže otopljenje, temperatura će biti i do 18°C
Telegraf pre 52 minutajoš 32 povezane
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 1 satjoš 52 povezane
"Ne sviđa mi se to. To nije dobro": Oglasio se Tramp povodom napada na Putinovu rezidenciju (video)
Mondo pre 32 minutajoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih