Povezane vesti

"Smršala sam 33 kilograma, i dalje mi je ostala kesa masti": Kristina otkrila kako se oseća nakon 5 intervencija

"Smršala sam 33 kilograma, i dalje mi je ostala kesa masti": Kristina otkrila kako se oseća nakon 5 intervencija

Mondo pre 7 sati
Kristina Spalević nedavno je prošla kroz estetsku proceduru koja je obuhvatila pet različitih zahvata u isto vreme. Ovakvi zahvati se najčešće rade kod žena nakon porođaja, kako bi telo povratilo oblik pre trudnoće. Kristina ističe da je pokušala da… »
''Premestili su mi pupak'' Kristina Spalević se susreće sa posledicama operacije nakon koje je smršala 33 kilograma

''Premestili su mi pupak'' Kristina Spalević se susreće sa posledicama operacije nakon koje je smršala 33 kilograma

Alo pre 7 sati
Ima novi problem. Kristina Spalević podvrgla se nedavno estetskoj intervenciji koja podrazumeva pet zahvata u isto vreme. Ovoj proceduri najčešće pribegavaju žene nakon porođaja, kako bi telo vratile u stanje pre trudnoće. Red TV Spalevićeva je jednom… »
Kristina Spalević smršala 33 kg, ali ima novi problem: Otkrila zašto je morala na operaciju "Premestili su..."

Kristina Spalević smršala 33 kg, ali ima novi problem: Otkrila zašto je morala na operaciju "Premestili su..."

Telegraf pre 8 sati
Kristina Spalević podvrgla se nedavno estetskoj intervenciji koja podrazumeva pet zahvata u isto vreme. Ovoj proceduri najčešće pribegavaju žene nakon porođaja, kako bi telo vratile u stanje pre trudnoće. Spalevićka je jednom prilikom na društvenim… »

Vesti dana »