Povezane vesti

Jana Todorović objavila pesmu “Bože moj” – posvećenu svom prerano preminulom sestriću Branislavu

Jana Todorović objavila pesmu “Bože moj” – posvećenu svom prerano preminulom sestriću Branislavu

Kurir pre 12 sati
Pevačica Jana Todorović danas je objavila svoju novu pesmu „Bože moj“, najiskreniju i najemotivniju numeru u dosadašnjoj karijeri. Pesma je posvećena njenom sestriću Branislavu, koji je tragično preminuo 2021. godine u 33. godini života. Numera je… »
Jana posvetila pesmu prerano preminulom sestriću: Potresni stihovi doveli sve do suza

Jana posvetila pesmu prerano preminulom sestriću: Potresni stihovi doveli sve do suza

Mondo pre 11 sati
Karijeru Jane Todorović obeležili su brojni hitovi, a njeni obožavaoci posebno vole njene moćne balade koje bude najdublje emocije. Sada je toj listi dodata još jedna, možda i najmoćnija i najiskrenija do sada, pesma "Bože moj", koju je pevačica… »
''Svima dane vedrio, nikoga povredio'' Jana posvetila pesmu preminulom sestriću, u spotu se pojavila njegova ćerka (foto)

''Svima dane vedrio, nikoga povredio'' Jana posvetila pesmu preminulom sestriću, u spotu se pojavila njegova ćerka (foto)

Alo pre 12 sati
Scene stvaraju knedlu u grlu! Pevačica Jana Todorović danas je objavila svoju novu pesmu „Bože moj“, najiskreniju i najemotivniju numeru u dosadašnjoj karijeri. Pesma je posvećena njenom sestriću Branislavu, koji je tragično preminuo 2021. godine u 33… »

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Jana Todorović danas je objavila svoju novu pesmu „Bože moj“, najiskreniju i najemotivniju numeru u dosadašnjoj karijeri. Pesma je posvećena njenom sestriću Branislavu, koji je tragično preminuo 2021. godine u 33. godini života. Numera je… »
Bože moj: Jana Todorović pesmu posvetila preminulom sestriću Branislavu (foto)

Bože moj: Jana Todorović pesmu posvetila preminulom sestriću Branislavu (foto)

Večernje novosti pre 13 sati
FOLK zvezda Jana Todorović objavila je novu pesmu "Bože moj", najiskreniju i najemotivniju numeru u dosadašnjoj karijeri. Foto: Privatna arhiva Pesma je posvećena njenom sestriću Branislavu, koji je tragično preminuo 2021. u 33. godini života. Foto… »

Vesti dana »