Повезане вести
Столтенберг: Руска инвазија на Украјину могла је да буде спречена
Политика пре 29 дана
Према речима норвешког политичара, да је НАТО пружио већу војну подршку Украјини када је Путин анектирао Крим, руска инвазија на Украјину, осам година касније, могла је да буде спречена. БРИСЕЛ - Бивши генерални секретар НАТО… »
"Зеленски ме звао из бункера и тражио мере из Босне": Први човек НАТО о почетку рата док су се ближили руски тенкови
Мондо пре 29 дана
Бивши Генерални секретар НАТО савеза Јенс Столтенберг је у интервјуу за " Тајмс" саопштио да је рат у Украјини могао да буде спречен. Он је провео деценију на челу Алијансе и сматра да је погрешио када није пружао већу подршку… »
"Звао је из бункера, тражио ово од нас" Мемоари бившег шефа НАТО открили кључан моменат напада Русије на Украјину: "Да смо…
Курир пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг објаснио је зашто Северноатланска алијанса није успоставила зону забране лета изнад Украјине на почетку руске инвазије 2022. године. Бивши генерални секретар НАТО у својим мемоарима… »
Зеленски молио НАТО да понови босански сценарио у Украјини Звао из бункера у Кијеву, Столтенберг одбио захтев
Ало пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг је рекао да га је у фебруару 2022. године Владимир Зеленски из бункера у Кијеву молио да НАТО уведе зону забране летења над Украјином. - Звао ме је из бункера у Кијеву, поред ког… »
"Страх ме је да ће ме ухватити или убити": Зеленски од шефа НАТО тражио помоћ као у Босни, али је није добио
Телеграф пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг испричао је како је телефонирао председнику Украјине Володимиру Зеленском након почетка руске инвазије у пуном обиму 2022. године. О томе је говорио у интервјуу за Финанциал Тимес… »
"Звао ме из бункера у Кијеву" Зеленски молио НАТО да понови босански сценарио у Украјини
Вечерње новости пре 29 дана
БИВШИ генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг је рекао да га је у фебруару 2022. године Владимир Зеленски из бункера у Кијеву молио да НАТО уведе зону забране летења над Украјином. Фото: Профимедиа - Звао ме је из бункера у… »
Бивши генерални секретар НАТО-а: Руска инвазија на Украјину могла је да буде спречена
НИН пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО, Јенс Столтенберг, који је на челу Алијансе провео деценију, изјавио је да је руска инвазија на Украјину могла да буде спречена, преноси данас Тајмс. Према речима норвешког политичара, да је НАТО… »
Бивши НАТО генерал: "Рат у Украјини је могао да буде спречен"
Б92 пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг, који је на челу Алијансе провео деценију, изјавио је да је руска инвазија на Украјину могла да буде спречена, преноси данас "Тајмс". Према речима норвешког политичара, да је НАТО… »
Зеленски покушао да увуче НАТО у рат с Русијом; Молио из бункера
Б92 пре 29 дана
У фебруару 2022. године, Володимир Зеленски је позвао из бункера у Кијеву да затражи зону забране лета изнад Украјине, али је одбијен, рекао је бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг у интервјуу за британски лист… »
Столтенберг: Зашто НАТО није затворио небо изнад Украјине, као што је деведесетих изнад Босне
Спутник пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг објаснио је зашто алијанса 2022. године није затворила ваздушни простор над Украјином, упркос молбама Владимира Зеленског. Како пише Тхе Сундаи Тимес, Столтенберг је у својим… »
Столтенберг: Зашто НАТО није затворио небо изнад Украјине, као што је деведесетих изнад Босне
Вести онлине пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг објаснио је зашто Алијанса 2022. године није затворила ваздушни простор над Украјином, упркос молбама Владимира Зеленског. Како пише “Сандеј тајмс”, Столтенберг је у својим… »
Столтенберг открио шта га је Зеленски молио из бункера, позвао се на сукоб у југославији: Да смо га послушали, НАТО би ушао у…
Ало пре 29 дана
Бивши генерални секретар НАТО-а проговорио је о позиву који је добио од Зеленског на самом почетку сукоба у Украјини. Бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг открио је да је у фебруару 2022. године, на самом почетку… »
Вести дана »
Ђорђевић: Нисмо испоштовали неке ствари које смо се договорили
Нишке вести пре 23 минутајош 31 повезана