Povezane vesti
Usvajanje u Srbiji: ‘I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi’
Danas 09.11.2025
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata donese… »
Usvajanje u Srbiji: 'I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi'
NIN 09.11.2025
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. "Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. "I to da mama samo dođe, a da tata donese… »
Usvajanje u Srbiji: ‘I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi’
Južne vesti 09.11.2025
BBC Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata… »
Vesti dana »
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
RIK proglasio izbornu listu "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK"
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Nakon sastanka Trampa i Sija: Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih