Povezane vesti

Usvajanje u Srbiji: 'I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi'

BBC News pre 11 sati
Ako u trenutku usvajanja dete ima više od pet godina, roditelji nemaju pravo ni na dan odsustva da bi prošli period adaptacije, što smatraju velikom nepravdom. Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu… »
Usvajanje u Srbiji: ‘I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi’

Danas pre 11 sati
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata donese… »

NIN pre 11 sati
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. "Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. "I to da mama samo dođe, a da tata donese… »

Južne vesti pre 11 sati
BBC Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata… »

Radio 021 pre 11 sati
Ako u trenutku usvajanja dete ima više od pet godina, roditelji nemaju pravo ni na dan odsustva da bi prošli period adaptacije, što smatraju velikom nepravdom. BBC Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima… »

Vesti dana »