Povezane vesti
Usvajanje u Srbiji: 'I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi'
BBC News 09.11.2025
Ako u trenutku usvajanja dete ima više od pet godina, roditelji nemaju pravo ni na dan odsustva da bi prošli period adaptacije, što smatraju velikom nepravdom. Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu… »
Usvajanje u Srbiji: ‘I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi’
Južne vesti 09.11.2025
BBC Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata… »
Usvajanje u Srbiji: ‘I nama se dete rodilo, a to niko ne vidi’
Danas 09.11.2025
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. „Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. „I to da mama samo dođe, a da tata donese… »
NIN 09.11.2025
Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima kovrdžavu kosu, bistre oči i zrelost koja prevazilazi njegove godine. "Rekli su mi da voli avione i da želi da dođu mama i tata. "I to da mama samo dođe, a da tata donese… »
Radio 021 09.11.2025
Ako u trenutku usvajanja dete ima više od pet godina, roditelji nemaju pravo ni na dan odsustva da bi prošli period adaptacije, što smatraju velikom nepravdom. BBC Prva stvar koju je 40-godišnja Mirjana čula o starijem sinu Miretu bila je da ima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Pravo u centar pre 3 minutajoš 22 povezane
BLOG UŽIVO: Izrael i Hezbolah razmenili udare tokom noći, dok Tramp kritikuje Iran zbog upravljanja Ormuskim prolazom
Insajder pre 19 minutajoš 19 povezanih
Bez većih zadržavanja vozila na prelazu Horgoš prvog dana pune primene EES
Euronews pre 28 minutajoš 14 povezanih
Važno obaveštenje za Vaskrs: Tiče se svih građana, imajte ovo u vidu!
Telegraf pre 58 minutajoš 11 povezanih