Povezane vesti

"Providno je, Violeta, neću s tobom da se raspravljam" Brunclikova optužila Viki za nameštaljku u "Pinkovim zvezdama"…

"Providno je, Violeta, neću s tobom da se raspravljam" Brunclikova optužila Viki za nameštaljku u "Pinkovim zvezdama"…

Kurir pre 1 sat
U sinoćnjem izdanju emisije "Pinkove zvezde" došlo je do novog žestokog sukoba između Zorice Brunclik i Viki Miljković i to zbog Kenana Hadžića, kandidata iz Sarajeva. Mladi takmičar izabrao je Viki za svoju mentorku, zbog čega je Zorica burno reagovala… »
Optužili je za nameštaljku u Pinkovim zvezdama: Skandal u poslednjoj emisiji, takmičar zbunjeno stajao na sceni

Optužili je za nameštaljku u Pinkovim zvezdama: Skandal u poslednjoj emisiji, takmičar zbunjeno stajao na sceni

Mondo pre 4 sati
U sinoćnjem izdanju emisije "Pinkove zvezde" došlo je do novog žestokog sukoba između Zorice Brunclik i Viki Miljković i to zbog Kenana Hadžića, kandidata iz Sarajeva. Mladi takmičar izabrao je Viki za svoju mentorku, zbog čega je Zorica burno reagovala… »
Zorica zapenila na Viki! Bukti rat u Pinkovim zvezdama: "Sve je dogovoreno, providno je!"

Zorica zapenila na Viki! Bukti rat u Pinkovim zvezdama: "Sve je dogovoreno, providno je!"

Alo pre 5 sati
Zorica Brunclik je odmah reagovala i ponovo ušla u raspravu sa pevačicom. Otkako su postale članice žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", Zorica Brunclik i Viki Miljković konstantno imaju verbalene sukobe. Tokom poslednje epizode, nakon što je… »
"Providno je i veoma ružno!" Zorica i Viki ponovo u žestokom sukobu u "Pinkovim zvezdama": "Ljubomora..."

"Providno je i veoma ružno!" Zorica i Viki ponovo u žestokom sukobu u "Pinkovim zvezdama": "Ljubomora..."

Telegraf pre 5 sati
Otkako su se pridružile žiriju u "Pinkovim zvezdama", Zorica Brunclik i Viki Miljković gotovo neprestano ulaze u verbalne okršaje. Tokom poslednje epizode, nakon što je kandidat Kenan Hadžić iz Sarajeva izabrao Viki Miljković za svog mentora, Zorica… »
Rat zorice Brunclik i Viki Miljković ne jenjava! Ponovo zaratile - sad zbog Zetre: Ja sam je napunila, a ne ti... Varnice…

Rat zorice Brunclik i Viki Miljković ne jenjava! Ponovo zaratile - sad zbog Zetre: Ja sam je napunila, a ne ti... Varnice…

Kurir pre 6 sati
Pevačice Zorica Brunclik i Viki Miljković ponovo su ušle u sukob tokom snimanja emisije „Pinkove zvezde“, a Viki je ovoga puta optužila Zoricu da je ljubomorna na nju. Otkako je Brunclikova svoju koleginicu nazvala „najvećim folirantom u žiriju“, gotovo… »

Vesti dana »