Povezane vesti
"Obrukala sam se" Intimni snimak pevačice dospeo u javnost nakon što je prodala telefon: "Gledao me ceo svet"
Telegraf pre 7 sati
Intimni snimak pevačice Dunje Ilić koji je dospeo u javnost 2019. godine i dalje izaziva pažnju, a Dunja sada otkriva kako su njeni najbliži reagovali u tim trenucima. Čim je snimak dospeo u javnost, Dunja je na svom Instagram storiju odmah objavila… »
Prodala telfon, a zaboravila da obriše bezobrazni snimak: Pevačica priznala da je svog momka zadovoljavala u četiri zida: Ne…
Kurir pre 8 sati
Pevačica Dunja Ilić otvoreno je govorila o intimnom snimku koji je 2019. godine dospeo u javnost i izazvao veliku pažnju. Kada je snimak procureo, Dunja je odmah reagovala na svom Instagram profilu, poručivši pratiocima: „Bolje da vidite ovde intimni… »
Prodala telefon, a u njemu ostao eksplicitni snimak: Pevačica o skandaloznom videu o kojem je brujala Srbija
Mondo pre 9 sati
Pre šest godina javnost je bila šokirana kada je na Instagramu pevačice Dunje Ilić osvanuo post o intimnom snimku. Dunja je tada priznala da je "bolje ona da kaže pratiocima šta se dešava, nego da saznaju iz novina", a razlog zašto je eksplicitni video… »
Procureo intimni snimak naše pevačice! Nastao haos: "Prodala sam telefon, nisam ga obrisala..."
Alo pre 10 sati
Kako je istakla, i dalje nije sigurna na koji način je snimak dospeo u javnost. Intimni snimak Dunje Ilić je isplivao u javnost 2019. godine, a pevačica je sada progovorila o reakciji najbližih u tim trenucima. Kako je istakla, i dalje nije sigurna na… »
Vesti dana »
Završena blokada u Novom Sadu, prevoznik Jaćimović najavio štrajk glađu
Novi magazin pre 1 satjoš 33 povezane
Protest u Niškoj Banji protiv novoosnovanog Fakulteta srpskih studija: Nema potrebne dozvole Univerziteta u Nišu
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Obilne padavine stižu u Srbiju! Evo kada i gde će najviše pljuštati: Očekuje se i preko 30 litara kiše
Telegraf pre 30 minutajoš 29 povezanih