Povezane vesti

"Otišla si kod anđela, jer njima i pripadaš": Bolan oproštaj od tinejdžerke (14) preminule u Borči

"Otišla si kod anđela, jer njima i pripadaš": Bolan oproštaj od tinejdžerke (14) preminule u Borči

Mondo pre 2 sata
Društevene mreže preplavljene su bolnim i tužnim oproštajima od prelepe devojčice (14) koja je preminula u petak. Tragedija se, podsetimo, dogodila u četvrtak uveče oko 22.30 časova na treningu odbojke u Borči. Ona je kolima Hitne pomoći odmah odvezena u… »
"Deo moje duše otišao je s tobom": Potresni oproštaj od devojčice (14), preminule nakon treninga u Borči

"Deo moje duše otišao je s tobom": Potresni oproštaj od devojčice (14), preminule nakon treninga u Borči

Telegraf pre 3 sata
Devojčica (14), koja je preminula nakon što joj je u četvrtak uveče pozlilo tokom treninga u Borči, biće ispraćena na večni počinak 12. novembra. Oni koji su je poznavali, bolnim i potresnim rečima se opraštaju od nje na društvenim mrežama. Tragedija se… »
Anđeoska Lepoto... Moja nasmejana, savršena devojčica! Srceparajući oproštaj sestre od tinejdžerke koja je preminula nakon…

Anđeoska Lepoto... Moja nasmejana, savršena devojčica! Srceparajući oproštaj sestre od tinejdžerke koja je preminula nakon…

Kurir pre 4 sati
Društevene mreže preplavljene su bolnim i tužnim oproštajima od prelepe devojčice (14) koja je preminula u petak nakon što joj je, iz za sada nepoznatog razloga, pozlilo tokom odbojkaškog treninga u Borči u Beogradu. Tragedija se, podsetimo, dogodila u… »
"Devojčica se srušila na samom početku treninga!" Otkrivamo kako je došlo do tragedije na odbojkaškom treningu u Borči!

"Devojčica se srušila na samom početku treninga!" Otkrivamo kako je došlo do tragedije na odbojkaškom treningu u Borči!

Kurir pre 6 sati
Devojčica stara 14 godina preminula je u petak kada joj je prethodno naglo pozlilo na odbojkaškom treningu u beogradskom naselju Borča, i to već na početku samog treninga - na trećem krugu trčanja, odnosno zagrejavanja, saznaje Kurir! Nezapamćena… »
"Samo se srušila i svi su pritrčali da joj pomognu": Potresni detalji smrti devojčice (14) u Borči

"Samo se srušila i svi su pritrčali da joj pomognu": Potresni detalji smrti devojčice (14) u Borči

Mondo pre 6 sati
Devojčica stara 14 godina preminula je u petak kada joj je prethodno naglo pozlilo na odbojkaškom treningu u beogradskom naselju Borča, i to već na početku samog treninga - na trećem krugu trčanja, odnosno zagrejavanja, saznaje Kurir! Nezapamćena… »
Devojčica (14) se srušila na odbojci dok je trčala treći krug Detalji nezapamćene tragedije u Borči

Devojčica (14) se srušila na odbojci dok je trčala treći krug Detalji nezapamćene tragedije u Borči

Alo pre 6 sati
Devojčica se pre treninga nije žalila da je nešto boli. Devojčica stara 14 godina preminula je u petak kada joj je prethodno naglo pozlilo na odbojkaškom treningu u beogradskom naselju Borča, i to već na početku samog treninga - na trećem krugu trčanja… »

Vesti dana »