Povezane vesti

Duplantis: Ostalo mi je još da oborim svetski rekord na Evropskom prvenstvu

Sportski žurnal pre 3 sata
Švedski atletičar je obarao rekorde na Olimpijskim igrama i Svetskim prvenstvima, ali nikada na EP. Švedski atletičar Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10… »
Ne zna za granice – „Leteći“ Šveđanin najavio novi svetski rekord, ovo mu još nije pošlo za rukom

Ne zna za granice – „Leteći“ Šveđanin najavio novi svetski rekord, ovo mu još nije pošlo za rukom

Dnevnik pre 4 sati
Švedski atletičar Armand Duplantis pokušaće da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. – Pretpostavljam da još nisam oborio svetski rekord na Evropskom prvenstvu… »
Duplantis: Samo da oborim svetski rekord na evropskom prvenstvu

Duplantis: Samo da oborim svetski rekord na evropskom prvenstvu

Sport klub pre 5 sati
Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. „To je nešto što moram da uradim. Bilo bi sjajno ako bih to mogao da… »
Kraljica sportova u istoriji nije imala ovakvog sportistu, Duplantis hoće još jedan svetski rekord!

Kraljica sportova u istoriji nije imala ovakvog sportistu, Duplantis hoće još jedan svetski rekord!

Telegraf pre 5 sati
Švedski atletičar - Armand Duplantis, najavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku sa motkom na Evropskom prvenstvu koje se održava naredne godine od 10. do 16. avgusta u Birmingemu. - To je nešto što moram da uradim. Bilo bi sjajno ako bih… »

RTS pre 6 sati
Švedski atletičar Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. Švedski atletičar je obarao rekorde na Olimpijskim… »
Napad na jedini rekord koji nije oborio: Duplantis najavio da ponovo ulazi u istoriju

Napad na jedini rekord koji nije oborio: Duplantis najavio da ponovo ulazi u istoriju

Večernje novosti pre 8 sati
Atletičar Armand Mondo Duplantis otkrio je svoje želje i ambicije da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu u atletici u Birmingemu 2026. godine, koje će se održati narednog leta. FOTO: AP/Tanjug "Pretpostavljam da još nisam oborio… »
Duplantis najavio napad na jedini rekord koji nije oborio

Duplantis najavio napad na jedini rekord koji nije oborio

B92 pre 8 sati
Atletičar godine Armand Mondo Duplantis otkrio je svoje ambicije da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu u atletici u Birmingemu 2026. godine, koje će se održati narednog leta. "Pretpostavljam da još nisam oborio svetski rekord na… »

Vesti dana »