Повезане вести

Дуплантис: Остало ми је још да оборим светски рекорд на Европском првенству

Спортски журнал 09.11.2025
Шведски атлетичар је обарао рекорде на Олимпијским играма и Светским првенствима, али никада на ЕП. Шведски атлетичар Арманд Дуплантис изјавио је да ће покушати да обори светски рекорд у скоку с мотком на Европском првенству… »
Не зна за границе – „Летећи“ Швеђанин најавио нови светски рекорд, ово му још није пошло за руком

Не зна за границе – „Летећи“ Швеђанин најавио нови светски рекорд, ово му још није пошло за руком

Дневник 09.11.2025
Шведски атлетичар Арманд Дуплантис покушаће да обори светски рекорд у скоку мотком на Европском првенству, које ће бити одржано од 10. до 16. августа наредне године у Бирмингему. – Претпостављам да још нисам оборио светски… »
Дуплантис: Само да оборим светски рекорд на европском првенству

Дуплантис: Само да оборим светски рекорд на европском првенству

Спорт клуб 09.11.2025
Арманд Дуплантис изјавио је да ће покушати да обори светски рекорд у скоку с мотком на Европском првенству, које ће бити одржано од 10. до 16. августа наредне године у Бирмингему. „То је нешто што морам да урадим. Било би сјајно… »
Краљица спортова у историји није имала оваквог спортисту, Дуплантис хоће још један светски рекорд!

Краљица спортова у историји није имала оваквог спортисту, Дуплантис хоће још један светски рекорд!

Телеграф 09.11.2025
Шведски атлетичар - Арманд Дуплантис, најавио је да ће покушати да обори светски рекорд у скоку са мотком на Европском првенству које се одржава наредне године од 10. до 16. августа у Бирмингему. - То је нешто што морам да… »

РТС 09.11.2025
Шведски атлетичар Арманд Дуплантис изјавио је да ће покушати да обори светски рекорд у скоку с мотком на Европском првенству, које ће бити одржано од 10. до 16. августа наредне године у Бирмингему. Шведски атлетичар је обарао… »
Напад на једини рекорд који није оборио: Дуплантис најавио да поново улази у историју

Напад на једини рекорд који није оборио: Дуплантис најавио да поново улази у историју

Вечерње новости 09.11.2025
Атлетичар Арманд Мондо Дуплантис открио је своје жеље и амбиције да обори светски рекорд у скоку мотком на Европском првенству у атлетици у Бирмингему 2026. године, које ће се одржати наредног лета. ФОТО: АП/Тањуг… »
Дуплантис најавио напад на једини рекорд који није оборио

Дуплантис најавио напад на једини рекорд који није оборио

Б92 09.11.2025
Атлетичар године Арманд Мондо Дуплантис открио је своје амбиције да обори светски рекорд у скоку мотком на Европском првенству у атлетици у Бирмингему 2026. године, које ће се одржати наредног лета. "Претпостављам да још нисам… »

Вести дана »