Povezane vesti

Duplantis: Ostalo mi je još da oborim svetski rekord na Evropskom prvenstvu

Sportski žurnal pre 24 dana
Švedski atletičar je obarao rekorde na Olimpijskim igrama i Svetskim prvenstvima, ali nikada na EP. Švedski atletičar Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10… »
Ne zna za granice – „Leteći“ Šveđanin najavio novi svetski rekord, ovo mu još nije pošlo za rukom

Ne zna za granice – „Leteći“ Šveđanin najavio novi svetski rekord, ovo mu još nije pošlo za rukom

Dnevnik pre 24 dana
Švedski atletičar Armand Duplantis pokušaće da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. – Pretpostavljam da još nisam oborio svetski rekord na Evropskom prvenstvu… »
Duplantis: Samo da oborim svetski rekord na evropskom prvenstvu

Duplantis: Samo da oborim svetski rekord na evropskom prvenstvu

Sport klub pre 24 dana
Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. „To je nešto što moram da uradim. Bilo bi sjajno ako bih to mogao da… »
Kraljica sportova u istoriji nije imala ovakvog sportistu, Duplantis hoće još jedan svetski rekord!

Kraljica sportova u istoriji nije imala ovakvog sportistu, Duplantis hoće još jedan svetski rekord!

Telegraf pre 24 dana
Švedski atletičar - Armand Duplantis, najavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku sa motkom na Evropskom prvenstvu koje se održava naredne godine od 10. do 16. avgusta u Birmingemu. - To je nešto što moram da uradim. Bilo bi sjajno ako bih… »

RTS pre 24 dana
Švedski atletičar Armand Duplantis izjavio je da će pokušati da obori svetski rekord u skoku s motkom na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta naredne godine u Birmingemu. Švedski atletičar je obarao rekorde na Olimpijskim… »
Napad na jedini rekord koji nije oborio: Duplantis najavio da ponovo ulazi u istoriju

Napad na jedini rekord koji nije oborio: Duplantis najavio da ponovo ulazi u istoriju

Večernje novosti pre 24 dana
Atletičar Armand Mondo Duplantis otkrio je svoje želje i ambicije da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu u atletici u Birmingemu 2026. godine, koje će se održati narednog leta. FOTO: AP/Tanjug "Pretpostavljam da još nisam oborio… »
Duplantis najavio napad na jedini rekord koji nije oborio

Duplantis najavio napad na jedini rekord koji nije oborio

B92 pre 24 dana
Atletičar godine Armand Mondo Duplantis otkrio je svoje ambicije da obori svetski rekord u skoku motkom na Evropskom prvenstvu u atletici u Birmingemu 2026. godine, koje će se održati narednog leta. "Pretpostavljam da još nisam oborio svetski rekord na… »

Vesti dana »