Povezane vesti
"Bio sam klinički mrtav, imao sam rak grla..." Jeziva ispovest učesnika Elite 9, Miljana u šoku: Ja sam pola čovek, pola anđeo…
Kurir 09.11.2025
Tamičar "Zadruge 9 Elite" Miladin Srdanov otkrio je potresne detalje iz svog života. Kako je ispričao, borio se sa opakom bolešću, a imao je i teške udese zbog kojih mu se život promenio. Miladin Srdanov je sve o teškom životu pričao Miljani Kulić, koja… »
Šok ispovest učesnika "Elite 9", Bora i Miljana izbezumljeni: "Bio sam klinički mrtav, imao rak grla..."
Telegraf 09.11.2025
Takmičar "Elite 9", Miladin Srdanov, otvorio je dušu i otkrio potresne detalje iz svog života tokom razgovora sa Miljanom Kulić. Kako je ispričao, borio se sa opakom bolešću, a imao je i teške udese zbog kojih mu se život promenio. - Ja sam rođen tako… »
"Bio sam klinički mrtav, pa dobio moć" Jeziva ispovest učesnika Elite: "Izlečio sam troje ljudi"
Alo 09.11.2025
Cimerima je ispričao deo svoje potresne životne priče. Rijaliti učesnik Miladin Srdanov šokirao je tvrdnjama da je nakon dva udesa, operisanog raka grla i kliničke smrti dobio moć. Cimerima je ispričao deo svoje potresne životne priče, a zatim pokušao da… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 1 satjoš 46 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, postavljeni štandovi za Novu godinu
NIN pre 5 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 47 minutajoš 27 povezanih
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane