Povezane vesti

"Bio sam klinički mrtav, imao sam rak grla..." Jeziva ispovest učesnika Elite 9, Miljana u šoku: Ja sam pola čovek, pola anđeo…

"Bio sam klinički mrtav, imao sam rak grla..." Jeziva ispovest učesnika Elite 9, Miljana u šoku: Ja sam pola čovek, pola anđeo…

Kurir pre 6 sati
Tamičar "Zadruge 9 Elite" Miladin Srdanov otkrio je potresne detalje iz svog života. Kako je ispričao, borio se sa opakom bolešću, a imao je i teške udese zbog kojih mu se život promenio. Miladin Srdanov je sve o teškom životu pričao Miljani Kulić, koja… »
Šok ispovest učesnika "Elite 9", Bora i Miljana izbezumljeni: "Bio sam klinički mrtav, imao rak grla..."

Šok ispovest učesnika "Elite 9", Bora i Miljana izbezumljeni: "Bio sam klinički mrtav, imao rak grla..."

Telegraf pre 7 sati
Takmičar "Elite 9", Miladin Srdanov, otvorio je dušu i otkrio potresne detalje iz svog života tokom razgovora sa Miljanom Kulić. Kako je ispričao, borio se sa opakom bolešću, a imao je i teške udese zbog kojih mu se život promenio. - Ja sam rođen tako… »
"Bio sam klinički mrtav, pa dobio moć" Jeziva ispovest učesnika Elite: "Izlečio sam troje ljudi"

"Bio sam klinički mrtav, pa dobio moć" Jeziva ispovest učesnika Elite: "Izlečio sam troje ljudi"

Alo pre 8 sati
Cimerima je ispričao deo svoje potresne životne priče. Rijaliti učesnik Miladin Srdanov šokirao je tvrdnjama da je nakon dva udesa, operisanog raka grla i kliničke smrti dobio moć. Cimerima je ispričao deo svoje potresne životne priče, a zatim pokušao da… »

Vesti dana »