Повезане вести

"Био сам клинички мртав, имао сам рак грла..." Језива исповест учесника Елите 9, Миљана у шоку: Ја сам пола човек, пола анђео…

"Био сам клинички мртав, имао сам рак грла..." Језива исповест учесника Елите 9, Миљана у шоку: Ја сам пола човек, пола анђео…

Курир пре 28 дана
Тамичар "Задруге 9 Елите" Миладин Срданов открио је потресне детаље из свог живота. Како је испричао, борио се са опаком болешћу, а имао је и тешке удесе због којих му се живот променио. Миладин Срданов је све о тешком животу… »
Шок исповест учесника "Елите 9", Бора и Миљана избезумљени: "Био сам клинички мртав, имао рак грла..."

Шок исповест учесника "Елите 9", Бора и Миљана избезумљени: "Био сам клинички мртав, имао рак грла..."

Телеграф пре 28 дана
Такмичар "Елите 9", Миладин Срданов, отворио је душу и открио потресне детаље из свог живота током разговора са Миљаном Кулић. Како је испричао, борио се са опаком болешћу, а имао је и тешке удесе због којих му се живот… »
"Био сам клинички мртав, па добио моћ" Језива исповест учесника Елите: "Излечио сам троје људи"

"Био сам клинички мртав, па добио моћ" Језива исповест учесника Елите: "Излечио сам троје људи"

Ало пре 28 дана
Цимерима је испричао део своје потресне животне приче. Ријалити учесник Миладин Срданов шокирао је тврдњама да је након два удеса, оперисаног рака грла и клиничке смрти добио моћ. Цимерима је испричао део своје потресне животне… »

Вести дана »