Povezane vesti

Novak Đoković na pragu da nadmaši rezultat Rodžera Federera za koji se verovalo da je nedostižan

Novak Đoković na pragu da nadmaši rezultat Rodžera Federera za koji se verovalo da je nedostižan

Danas pre 4 sati
Novak Đoković je završio 2025. godinu u pobedničkom raspoloženju osvojivši ATP turnir u Atini. Novak je bio bolji posle neizvesnog meča od Lorenca Muzetija i na ovaj način stigao do 101. ATP titule u karijeri. Đoković se na ovaj način približio Rodžeru… »
Đoković opet "izbrisao" Federera iz knjige rekorda

Đoković opet "izbrisao" Federera iz knjige rekorda

B92 pre 7 sati
Srpski teniser Novak Đoković je 72 od 101 titule u karijeri osvojio na tvrdoj podlozi. Time je prestigao Rodžera Federera, koji je ostao na 71 trofeju osvojenom na tvrdim terenima. Federer ostaje i dalje ispred Đokovića na "večnoj" listi, sa 103 titule… »
Čujem glas mog sina Stefana i odmah mi je lakše: Novaku porodica pružila podršku u Atini

Čujem glas mog sina Stefana i odmah mi je lakše: Novaku porodica pružila podršku u Atini

Story pre 10 sati
Novak Đoković osvojio je 101. titulu i Atini i veliku podršku pružila mu njegova porodica. Nakon meča pitali su ga da li veruje da može da sustigne Federera (103) i Konorsa (109) po broju titula, pošto je u Atini stigao do jubilarne 101. - Titula mi je… »
Korak bliže večnosti

Korak bliže večnosti

Sputnik pre 9 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, titulom u Atini približio se rekordu Rodžera Federera po ukupnom broju trofeja. Neverovatan je broj rekorda koje je Novak Đoković „oteo“ Rodžeru Federeru, jednom od najvećih rivala, ali jedan još nije… »

Vesti dana »