Povezane vesti

"Sramota, šta možeš sa time da kupiš?": Vesna Đogani otkrila koliko iznosi Đoletova penzija, cifra je šokantna

"Sramota, šta možeš sa time da kupiš?": Vesna Đogani otkrila koliko iznosi Đoletova penzija, cifra je šokantna

Mondo pre 4 sati
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, a na Aerodromu Nikola Tesla je novinarima otvoreno govorila na više tema, od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je, naime, nedavno postao penzioner, a njegova… »
"Znam sve..." Prva izjava Indi o Editi i njenom novom dečku! Otkrila da li se plaši za njenu bezbednost zbog zetove prošlosti…

"Znam sve..." Prva izjava Indi o Editi i njenom novom dečku! Otkrila da li se plaši za njenu bezbednost zbog zetove prošlosti…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada smo je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. - Odlično sam! Radila sam dva dana, u Salzburgu i… »
"Znam ja sve to": Prva izjava Indi o novom Editinom dečku, otkrila da li je zabrinuta za njenu bezbednost

"Znam ja sve to": Prva izjava Indi o novom Editinom dečku, otkrila da li je zabrinuta za njenu bezbednost

Mondo pre 4 sati
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada su je novinari zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. "Odlično sam! Radila sam dva dana, u… »
"Znam sve" Indi o Editinoj vezi sa čovekom koji je bio meta pokušaja ubistva, otkrila da li se plaši za njenu bezbednost

"Znam sve" Indi o Editinoj vezi sa čovekom koji je bio meta pokušaja ubistva, otkrila da li se plaši za njenu bezbednost

Alo pre 5 sati
Upućena je u situaciju. Pevačica Indi Aradinović danas je viđena na aerodromu kada se vraćala sa nastupa koje je imala prethodne dve noći. Kako je jedna od glavnih tema ljubavna veze njene sestre Edite sa dečkom koji je od ranije poznat po tragičnom… »
"Sve je otišlo predaleko" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!…

"Sve je otišlo predaleko" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!…

Kurir pre 5 sati
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, a na Aerodromu Nikola Tesla je novinarima otvoreno govorila na više tema - od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je, naime, nedavno postao penzioner, a njegova… »
Indi progovorila o vezi Edite i njenog novog dečka, otkrila da li se plaši za njenu bezbednost: "Znam sve..."

Indi progovorila o vezi Edite i njenog novog dečka, otkrila da li se plaši za njenu bezbednost: "Znam sve..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada smo je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. - Odlično sam! Radila sam dva dana, u Salzburgu i… »
"Sramota!" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!

"Sramota!" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!

Telegraf pre 6 sati
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, gde ih je na aerodromu "Nikola Tesla" zatekla naša ekipa. Tom prilikom Vesna je otvoreno govorila na više tema - od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je… »

Vesti dana »