Povezane vesti
Prva izjava Indi o Editi i njenom novom dečku! Otkrila da li se plaši za njenu bezbednost: "Znam sve..."
Telegraf 09.11.2025
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada smo je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. - Odlično sam! Radila sam dva dana, u Salzburgu i… »
"Sramota, šta možeš sa time da kupiš?": Vesna Đogani otkrila koliko iznosi Đoletova penzija, cifra je šokantna
Mondo 09.11.2025
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, a na Aerodromu Nikola Tesla je novinarima otvoreno govorila na više tema, od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je, naime, nedavno postao penzioner, a njegova… »
"Znam ja sve to": Prva izjava Indi o novom Editinom dečku, otkrila da li je zabrinuta za njenu bezbednost
Mondo 09.11.2025
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada su je novinari zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. "Odlično sam! Radila sam dva dana, u… »
"Znam sve..." Prva izjava Indi o Editi i njenom novom dečku! Otkrila da li se plaši za njenu bezbednost zbog zetove prošlosti…
Kurir 09.11.2025
Pevačica Indi Aradinović vratila se sa uspešnih nastupa iz Austrije kada smo je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Indi je otkrila da je prethodna dva dana radila punom parom, i to u Salzburgu i Lincu. - Odlično sam! Radila sam dva dana, u Salzburgu i… »
"Znam sve" Indi o Editinoj vezi sa čovekom koji je bio meta pokušaja ubistva, otkrila da li se plaši za njenu bezbednost
Alo 09.11.2025
Upućena je u situaciju. Pevačica Indi Aradinović danas je viđena na aerodromu kada se vraćala sa nastupa koje je imala prethodne dve noći. Kako je jedna od glavnih tema ljubavna veze njene sestre Edite sa dečkom koji je od ranije poznat po tragičnom… »
"Sve je otišlo predaleko" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!…
Kurir 09.11.2025
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, a na Aerodromu Nikola Tesla je novinarima otvoreno govorila na više tema - od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je, naime, nedavno postao penzioner, a njegova… »
"Sramota!" Vesna Đogani šokirana Đoletovom penzijom, pa se dotakla Mis Univerzuma: Sve su izoperisane, grozne!
Telegraf 09.11.2025
Vesna i Đole Đogani vratili su se sa nastupa, gde ih je na aerodromu "Nikola Tesla" zatekla naša ekipa. Tom prilikom Vesna je otvoreno govorila na više tema - od porodičnih planova do Đoletove penzije, ali i izbora za Mis Univerzuma. Đole Đogani je… »
Vesti dana »
JP Skijališta Srbije spremno dočekalo zimu: U Ski centru na Kopaoniku radi 9 ski-staza
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tragedija u Novom Pazaru: policajac izvršio samoubistvo, porodica prijavila nestanak
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 1 povezana