Повезане вести
Прва изјава Инди о Едити и њеном новом дечку! Открила да ли се плаши за њену безбедност: "Знам све..."
Телеграф пре 24 дана
Певачица Инди Арадиновић вратила се са успешних наступа из Аустрије када смо је затекли на аеродрому "Никола Тесла". Инди је открила да је претходна два дана радила пуном паром, и то у Салзбургу и Линцу. - Одлично сам! Радила сам… »
"Срамота, шта можеш са тиме да купиш?": Весна Ђогани открила колико износи Ђолетова пензија, цифра је шокантна
Мондо пре 23 дана
Весна и Ђоле Ђогани вратили су се са наступа, а на Аеродрому Никола Тесла је новинарима отворено говорила на више тема, од породичних планова до Ђолетове пензије, али и избора за Мис Универзума. Ђоле Ђогани је, наиме, недавно… »
"Знам све..." Прва изјава Инди о Едити и њеном новом дечку! Открила да ли се плаши за њену безбедност због зетове прошлости…
Курир пре 23 дана
Певачица Инди Арадиновић вратила се са успешних наступа из Аустрије када смо је затекли на аеродрому "Никола Тесла". Инди је открила да је претходна два дана радила пуном паром, и то у Салзбургу и Линцу. - Одлично сам! Радила сам… »
"Знам ја све то": Прва изјава Инди о новом Едитином дечку, открила да ли је забринута за њену безбедност
Мондо пре 23 дана
Певачица Инди Арадиновић вратила се са успешних наступа из Аустрије када су је новинари затекли на аеродрому "Никола Тесла". Инди је открила да је претходна два дана радила пуном паром, и то у Салзбургу и Линцу. "Одлично сам… »
"Знам све" Инди о Едитиној вези са човеком који је био мета покушаја убиства, открила да ли се плаши за њену безбедност
Ало пре 23 дана
Упућена је у ситуацију. Певачица Инди Арадиновић данас је виђена на аеродрому када се враћала са наступа које је имала претходне две ноћи. Како је једна од главних тема љубавна везе њене сестре Едите са дечком који је од раније… »
"Све је отишло предалеко" Весна Ђогани шокирана Ђолетовом пензијом, па се дотакла Мис Универзума: Све су изоперисане, грозне!…
Курир пре 23 дана
Весна и Ђоле Ђогани вратили су се са наступа, а на Аеродрому Никола Тесла је новинарима отворено говорила на више тема - од породичних планова до Ђолетове пензије, али и избора за Мис Универзума. Ђоле Ђогани је, наиме, недавно… »
"Срамота!" Весна Ђогани шокирана Ђолетовом пензијом, па се дотакла Мис Универзума: Све су изоперисане, грозне!
Телеграф пре 23 дана
Весна и Ђоле Ђогани вратили су се са наступа, где их је на аеродрому "Никола Тесла" затекла наша екипа. Том приликом Весна је отворено говорила на више тема - од породичних планова до Ђолетове пензије, али и избора за Мис… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 1 сатјош 4 повезане
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Бизнис форум у Скопљу окупиће сутра 200 македонских и српских привредника
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Херојски! Припадници Горске службе спасили војнике БиХ с врха планине Чврснице (фото)
Курир пре 52 минутајош 1 повезана
Земљотрес у Северној Македонији: Потрес од 2,5 степени по Рихтеру, осетио се и у Србији
Курир пре 1 сатјош 1 повезана