Povezane vesti
"Zbog divne ne praštam" Jelena Karleuša iskreno o aferi sa Ognjenom Vranješom: Verovala sam mu, a on me ucenjivao intimnim…
Kurir 09.11.2025
Jelena Karleuša, pop zvezda, do nedavno je bila udata za fudbalera Duška Tošića, a najveći skandal u njenoj karijeri bio je kada su u javnost isplivale njene intimne fotografije koje je, kako Karleuša navodi, Ognjen Vranješ iskoristio kako bi je… »
"Ucenjivao me je intimnim snimcima, usred toga je umrla Divna": Karleuša o aferi sa Vranješom, spomenula Duška
Mondo 09.11.2025
Jelena Karleuša bila je u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem, a mediji su dugo pratili i jedan od najkontroverznijih trenutaka u njenoj karijeri, kada su procurile njene privatne fotografije. Ona je tada iznela tvrdnju da ih je Ognjen Vranješ… »
Vesti dana »
Nakon hladnog jutra, pretežno sunčano i toplo vreme: Danas do 20 stepeni
Euronews pre 10 minutajoš 13 povezanih
Drama, Luka ispratio Jokića košem u poslednjoj sekundi produžetka! Tristan sipao trojke!
Sportske.net pre 10 minutajoš 17 povezanih
Priština počinje primenu zakona o strancima, dozvole za zaposlene i studente na 12 meseci
Euronews pre 10 minutajoš 5 povezanih
Iran zapretio da će likvidirati Netanjahua! "Nastavićemo da ga pratimo i ubićemo ga", Tramp pozvao ove zemlje na akciju u Ormuskom moreuzu! (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 11 povezanih
VIDEO Spektakl Jokića i Dončića rešen u poslednjoj sekundi: Neviđena drama Lejkersa i Denvera
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih