Povezane vesti
'Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom'
BBC News 09.11.2025
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Južne vesti 09.11.2025
Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na… »
NIN 09.11.2025
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Danas 09.11.2025
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
Radio 021 09.11.2025
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice… »
Vesti dana »
Rekordne vrednosti zlata i srebra sa strahovima od trgovinskog rata SAD i EU
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 34 povezane
Plivanje za Časni krst danas u Beočinu i Sremskoj Kamenici
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 24 povezane
Ništa od iznenađenja! Teniser iz Srbije eliminisan od bivšeg osvajača Australijan opena
Večernje novosti pre 25 minutajoš 68 povezanih
AMSS upozorava vozače na poledicu, kamioni na izlaz na graničnom prelazu Batrovci čekaju pet sati
Danas pre 1 satjoš 21 povezana