Povezane vesti
'Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom'
BBC News pre 4 sati
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Danas pre 4 sati
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
Radio 021 pre 4 sati
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Južne vesti pre 4 sati
Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na… »
NIN pre 4 sati
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
Vesti dana »
Grobari mogu biti zadovoljni: Evo kako izgleda tabela Superlige pred reprezentativnu pauzu!
Hot sport pre 13 minutajoš 32 povezane
Nova blokada u centru Beograda: Obustavljen saobraćaj u Takovskoj i u Bulevaru kralja Aleksandra
Mondo pre 57 minutajoš 48 povezanih
Protest studenata, profesora i građana sutra u Niškoj Banji, protiv osnivanja novog fakulteta
Danas pre 5 satijoš 19 povezanih