Povezane vesti
'Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom'
BBC News 09.11.2025
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Južne vesti 09.11.2025
Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na… »
NIN 09.11.2025
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
‘Rodila sam dete čoveku koji je bio u zatvoru sa mojim sinom’
Danas 09.11.2025
Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice Argentine, imala je 40 godina kada se njen miran i bezbrižan život okrenuo naglavačke. Tokom vikenda sa prijateljima na periferiji grada u martu 2004, primila je poziv i saopšteno joj… »
Radio 021 09.11.2025
Život Andree Kazamento počeo je da se raspliće kada je njen sin poslat u zatvor zbog zločina koji nije počinio. Andrea Casamento Andrea je upoznala Aleha dok je bio u zatvoru Andrea Kasamento, udovica srednje klase iz Buenos Ajresa, prestonice… »
Vesti dana »
Izbori za studentski parlament na Medicinskom fakultetu u Beogradu završeni intervencijom policije
Mašina pre 55 minutajoš 27 povezanih
(Video) Prva izjava Marije Bulat: Iz stana gde se dogodilo nasilje izašla zakamuflirana i evo šta je rekla o mužu
Kurir pre 56 minutajoš 34 povezane
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelne cene goriva! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 55 minutajoš 26 povezanih
Primirje u Libanu samo na papiru: Izrael prekršio dogovor, Stejt depratment tvrdi da Tel Aviv ima pravo da se brani u svakom trenutku
Danas pre 21 minutajoš 43 povezane
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Serbian News Media pre 26 minutajoš 22 povezane