Povezane vesti
BBC ozbiljno shvata optužbe za 'sistemsku pristrasnost': Britanska sekretarka za kulturu
Radio 021 pre 6 sati
Predsednik Upravnog odbora BBC-ja odgovaraće na pitanja parlamentarnog komiteta o optužbama da je dokumentarac Panorame doveo gledaoce u zabludu. PA Media Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost" sa „ozbiljnošću koju one… »
BBC ozbiljno shvata optužbe za 'sistemsku pristrasnost': Britanska sekretarka za kulturu
BBC News pre 6 sati
Predsednik Upravnog odbora BBC-ja odgovaraće na pitanja parlamentarnog komiteta o optužbama da je dokumentarac Panorame doveo gledaoce u zabludu. Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost" sa „ozbiljnošću koju one… »
NIN pre 6 sati
Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za "sistemsku pristrasnost" sa "ozbiljnošću koju one zahtevaju", rekla je Liza Nandi, britanska sekretarka za kulturu. Liza Nandi je ovo izjavila u emisiji BBC nedeljom sa Lorom Kunsberg posle izveštaja da je… »
BBC ozbiljno shvata optužbe za ‘sistemsku pristrasnost’: Britanska sekretarka za kulturu
Južne vesti pre 6 sati
PA Media Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost“ sa „ozbiljnošću koju one zahtevaju“, rekla je Liza Nandi, britanska sekretarka za kulturu. Liza Nandi je ovo izjavila u emisiji BBC nedeljom sa Lorom Kunsberg posle… »
Vesti dana »
Sutra u „Radonu“ sastanak predstavnika niškog Filozofskog i Ministarstva prosvete – studenti i zbor Medijane zovu na protest
Južne vesti pre 24 satajoš 19 povezanih
Stiže hladni talas još noćas, evo i gde: Temperatura pada 10. novembra, RHMZ upozorava na obilne padavine
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane
Zverev savladao Šeltona u prvom kolu završnog turnira u Torinu
Radio sto plus pre 1 satjoš 25 povezanih