Povezane vesti

BBC ozbiljno shvata optužbe za 'sistemsku pristrasnost': Britanska sekretarka za kulturu

BBC ozbiljno shvata optužbe za 'sistemsku pristrasnost': Britanska sekretarka za kulturu

Radio 021 pre 6 sati
Predsednik Upravnog odbora BBC-ja odgovaraće na pitanja parlamentarnog komiteta o optužbama da je dokumentarac Panorame doveo gledaoce u zabludu. PA Media Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost" sa „ozbiljnošću koju one… »

BBC News pre 6 sati
Predsednik Upravnog odbora BBC-ja odgovaraće na pitanja parlamentarnog komiteta o optužbama da je dokumentarac Panorame doveo gledaoce u zabludu. Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost" sa „ozbiljnošću koju one… »

NIN pre 6 sati
Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za "sistemsku pristrasnost" sa "ozbiljnošću koju one zahtevaju", rekla je Liza Nandi, britanska sekretarka za kulturu. Liza Nandi je ovo izjavila u emisiji BBC nedeljom sa Lorom Kunsberg posle izveštaja da je… »
BBC ozbiljno shvata optužbe za ‘sistemsku pristrasnost’: Britanska sekretarka za kulturu

BBC ozbiljno shvata optužbe za ‘sistemsku pristrasnost’: Britanska sekretarka za kulturu

Južne vesti pre 6 sati
PA Media Rukovodstvo BBC-ja odnosi se prema optužbama za „sistemsku pristrasnost“ sa „ozbiljnošću koju one zahtevaju“, rekla je Liza Nandi, britanska sekretarka za kulturu. Liza Nandi je ovo izjavila u emisiji BBC nedeljom sa Lorom Kunsberg posle… »

Vesti dana »