Povezane vesti
"Uhvatila me je na delu, lupila mi dva šamara i ćao" Đani priznao javno da je bio neveran Slađi: Priznajem...
Kurir pre 7 sati
Pevač Radiša Trajković Đani otkrio je da je bio neveran supruzi Slađi, ali da su sve probleme uspeli da prebrode. Kako je istakao, nakon što su uspeli da prevaziđu kbrane krize žive nikad harmoničnije i da mu je Slađa uvek tu za sve. - Super sam, super… »
"Slađa me uhvatila na delu, dobio sam 2 šamara i ćao": Đani priznao da je varao suprugu, otkrio detalje
Mondo pre 7 sati
Pevač Radiša Trajković Đani otkrio je da nije uvek bio veran supruzi Slađi, ali da su sve probleme uspeli da prebrode. Đani navodi da je kod njega danas sve u najboljem redu kada je porodica u pitanju i da mu je Slađa uvek tu za sve. Pogledajte… »
Đanija supruga uhvatila na delu Pevač priznao sve o preljubi, došlo i do fizičkog obračuna
Alo pre 9 sati
Opalila mu je dva šamara, pa prešla preko prevare. Radiša Trajković Đani neretko govori o supruzi Slađi koja mu je najveća podrška. Iako deluju da su u skladnom braku, pevač je priznao da mu je supruga nekoliko puta prelazila preko nekih stvari. - Super… »
Vesti dana »
NOVOSAĐANI: Studentkinja Jelena Radić otpevala je uvodni solo pesme "Cveta trešnja u planini" na komemoraciji 1. novembra
Moj Novi Sad pre 1 danjoš 50 povezanih
Generalni direktor BBC-ja i urednica BBC Njuza podneli ostavke zbog montaže Trampovog govora
BBC News pre 3 satajoš 16 povezanih
Protest studenata, profesora i građana sutra u Niškoj Banji, protiv osnivanja novog fakulteta
N1 Info pre 8 satijoš 19 povezanih
Poznato kada se vraća miholjsko leto nakon pljuskova: Preko 30 litara kiše po metru kvadratnom u Srbiji
Mondo pre 6 satijoš 34 povezane