Povezane vesti
Kupio rasvetu, ozvučenje, kamione... Halid Muslimović imao šlifa za biznis, ušao i u priču sa gorivom, a brat ga i danas krivi…
Kurir pre 3 sata
Halid Muslimović, koji će održati solistički koncert u Sava centru u Beogradu 12. novembra, u svojoj knjizi "Mene je učilo vrijeme" otkrio je kako je počeo, pored muzičke karijere, krenuo da se bavi i privatnim biznisom. - Odmah kada mi se ukazala… »
Frizerka Mediha kriva za Plavi čuperak: Modni detalj Halida Musimovića kopirao i naš političar, a voditelju kosa izgorela...…
Kurir pre 15 sati
Halid Muslimović, koji priprema koncert u Sava centru 12. novembra, nedavno je promovisao svoju knjigu "Mene je učilo vreme", u kojoj je otkrio kako je nastao "Plavi čuperak". - Postoji nekoliko priča o tome, ipak red je da ja kažem šta je prava istina o… »
Vesti dana »
Glumci i radnici u kulturi ispred RTS-a: Štrajk glađu se događa na 100 metara odavde i šta ćemo uraditi?
N1 Info pre 3 satajoš 49 povezanih
Panorama "premontirala" Trampove govore – rukovodstvo Bi-Bi-Sija podnelo ostavke
RTS pre 3 satajoš 16 povezanih
Studenti i „Slobodni univerzitet“ pozvali na protest ispred hotela „Radon“ zbog osnivanja Fakulteta za srpske studije
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih