Povezane vesti
Đurđević Stamenkovski: Mi smo jedan od prvih naroda koji je podigao barjak protiv fašizma i nacizma
RTS pre 2 sata
Srbi su jedan od prvih naroda koji je podigao barjak protiv fašizma i nacizma, a sigurno i poslednji koji od toga neće odstupiti, poručila je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski, povodom obeležavanja… »
Ministarka Đurđević Stamenkovski: Srpski narod će poslednji odstupiti od borbe protiv fašizma
Euronews pre 3 sata
Ministarka za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski, koja je i predsednica vladinog Odbora za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova izjavila je da danas kada se obeležava Međunarodni dan borbe protiv fašizma, ne… »
Stamenkovski: Srpski narod će poslednji odstupiti od borbe protiv fašizma
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministarka za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski, koja je i predsednica vladinog Odbora za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova izjavila je da danas kada se obeležava Međunarodni dan borbe protiv… »
Vesti dana »
NOVOSAĐANI: Studentkinja Jelena Radić otpevala je uvodni solo pesme "Cveta trešnja u planini" na komemoraciji 1. novembra
Moj Novi Sad pre 1 danjoš 50 povezanih
Protest studenata, profesora i građana sutra u Niškoj Banji, protiv osnivanja novog fakulteta
N1 Info pre 8 satijoš 19 povezanih
Generalni direktor BBC-ja i urednica BBC Njuza podneli ostavke zbog montaže Trampovog govora
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih
Obilne padavine stižu u Srbiju! Evo kada i gde će najviše pljuštati: Očekuje se i preko 30 litara kiše
Telegraf pre 6 satijoš 34 povezane