Povezane vesti
"Kasnije u životu sam postala željeno dete": Nataša Bekvalac na ivici suza progovorila o svojim roditeljima
Mondo pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko ceni porodične vrednosti, a danas je na svom Instagram profilu podelila dirljivu fotografiju svojih roditelja, Dragoljuba i Mire Bekvalac. Natašin otac je nekadašnji fudbaler i trener, dok je majka Mira… »
"Osećala sam se manje vrednom" Nataša Bekvalac s knedlom u grlu progovorila o ocu, uspešnom fudbalskom treneru: Nije bio…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac kaže da se kao klinka osećala manje vrednom jer je otac Dragoljub Bekvalac, fudbalski trener, bio strog prema njoj. Nataša tvrdi da je to sve kasnije došlo na svoje mesto, ali da je pred sobom uvek imala teške zadatke. - Mislim… »
Vesti dana »
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Čeka nas drama u Emiratima! Pogledajte kvote za meč Dubai - Crvena zvezda
Kurir pre 26 minutajoš 1 povezana
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 9 satijoš 1 povezana