Povezane vesti
"Kasnije u životu sam postala željeno dete": Nataša Bekvalac na ivici suza progovorila o svojim roditeljima
Mondo 09.11.2025
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko ceni porodične vrednosti, a danas je na svom Instagram profilu podelila dirljivu fotografiju svojih roditelja, Dragoljuba i Mire Bekvalac. Natašin otac je nekadašnji fudbaler i trener, dok je majka Mira… »
"Osećala sam se manje vrednom" Nataša Bekvalac s knedlom u grlu progovorila o ocu, uspešnom fudbalskom treneru: Nije bio…
Kurir 09.11.2025
Pevačica Nataša Bekvalac kaže da se kao klinka osećala manje vrednom jer je otac Dragoljub Bekvalac, fudbalski trener, bio strog prema njoj. Nataša tvrdi da je to sve kasnije došlo na svoje mesto, ali da je pred sobom uvek imala teške zadatke. - Mislim… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Još nije odlučeno o odlasku Putina na samit G20; Rusi pogodili dva data centra u Kijevu
RTV pre 51 minutajoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 28. septembar: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 55 minutajoš 2 povezane
Pred nama sunčan i topao ponedeljak: Temperatura ide do 26 stepeni, evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Mondo pre 55 minutajoš 4 povezane