Povezane vesti
"NATO je bio na ivici kolapsa; Rat u Ukrajini je mogao biti izbegnut"
B92 pre 24 dana
Bivši generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg otkrio je da se ruska invazija na Ukrajinu mogla sprečiti, ali da je podrška Alijanse stigla "premalo i prekasno". Takođe, on je priznao i da se tokom svog mandata plašio da bi NATO mogao da se raspadne… »
Strahovi Zelenskog, strašan skandal bivšeg princa Endrua, haos sa vremenom: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 24 dana
"Strah me je da će me uhvatiti ili ubiti": Zelenski od šefa NATO tražio pomoć kao u Bosni, ali je nije dobio. Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje iz sveta koji su obeležili prethodni dan. Bivši generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg… »
"Zelenski me zvao iz bunkera i tražio mere iz Bosne": Prvi čovek NATO o početku rata dok su se bližili ruski tenkovi
Alo pre 24 dana
Jens Stoltenberg otkrio da ga je Zelenski zvao iz bunkera dok su se bližili ruski tenkovi i da je tražio "mere iz Bosne". Bivši Generalni sekretar NATO saveza Jens Stoltenberg je u intervjuu za "Tajms" saopštio da je rat u Ukrajini mogao da bude sprečen… »
Vesti dana »
VIDEO Zakucao se BMW-om u kamion, pa se time hvali: Neverovatan snimak sa Obrenovačkog puta
Nova pre 19 minutajoš 53 povezane
Sirski: Držimo severni deo Pokrovska na istoku; Zaharova: Napadi u Crnom moru podrivaju mirovni proces
RTS pre 54 minutajoš 57 povezanih
Srbija bez kapi sirove nafte dva meseca, ali guramo: Ministarka energetike
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Bajatović: Stečaj NIS-a nije opcija, a nacionalizacija je loše rešenje! A evo šta kaže hoće li biti gasa
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana
Putevi Srbije upozorili građane da ne otvaraju SMS poruke o navodnim saobraćajnim prekršajima
Beta pre 59 minutajoš 17 povezanih