Повезане вести
"НАТО је био на ивици колапса; Рат у Украјини је могао бити избегнут"
Б92 пре 28 дана
Бивши генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг открио је да се руска инвазија на Украјину могла спречити, али да је подршка Алијансе стигла "премало и прекасно". Такође, он је признао и да се током свог мандата плашио да би… »
Страхови Зеленског, страшан скандал бившег принца Ендруа, хаос са временом: Шта се десило јуче у свету?
Телеграф пре 28 дана
"Страх ме је да ће ме ухватити или убити": Зеленски од шефа НАТО тражио помоћ као у Босни, али је није добио. Телеграф.рс и овог јутра сумира најважније догађаје из света који су обележили претходни дан. Бивши генерални секретар… »
"Зеленски ме звао из бункера и тражио мере из Босне": Први човек НАТО о почетку рата док су се ближили руски тенкови
Ало пре 28 дана
Јенс Столтенберг открио да га је Зеленски звао из бункера док су се ближили руски тенкови и да је тражио "мере из Босне". Бивши Генерални секретар НАТО савеза Јенс Столтенберг је у интервјуу за "Тајмс" саопштио да је рат у… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 2 сатајош 29 повезаних
Четворострани самит у Лондону: Лидери ЕУ дорађују амерички мировни план за Украјину
Сербиан Невс Медиа пре 45 минутајош 73 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 2 сатајош 22 повезане