Povezane vesti
Bez vode do 14 sati Šaljapinova ulica
RTV pre 27 dana
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Šaljapinova ulica, saopštavaju iz JKP "Vodovod i kanlizacija" Novi Sad. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad pre 28 dana
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti Šaljapinova ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz "Vodovoda".… »
Šaljapinova ulica bez vode zbog havarije
Radio 021 pre 28 dana
Šaljapinova ulica u Novom Sadu nema vode zbog havarije. NOVI SAD Ova ulica bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnst da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Ekipe "vodovoda" na terenu Otklanja se kvar na vodovodnoj mreži
Dnevnik pre 28 dana
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Šaljapinova ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Šta će biti ako Narodnoj banci budu uvedene sankcije zbog NIS-a? Mogući mnogi poremećaji i pritisak na dinar
Kurir pre 33 minutajoš 27 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Politika pre 28 minutajoš 32 povezane
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih