Povezane vesti
Brutalna svađa bivših partnera! Umešana policija! Prevarantu nacije, ostavljao si me kao kuče! Pljušte optužbe na sve strane…
Kurir pre 11 sati
U toku ''Mićina Igra istine'' u "Eliti 9" bivši partneri Anita Stanojlović i Anđelo Ranković žestoko su zaratili i počeli da iznose sav prljav veš iz svoje veze. - Pričaj kako sam ja sa tvojim drugarima i policijom tražila tebe - rekla je Anita. -… »
"Sekla vene i krvarila u apartmanu": Anita pokušala da oduzme život, izneti jezivi detalji
Telegraf pre 12 sati
Rijaliti učesnik Anđelo Ranković izneo je u "Eliti 9" sav prljav veš iz veze sa Anitom Stanojlović i otkrio da je pokušala da oduzme sebi život zbog raskida. Bivši partneri Anđelo Ranković i Anita Stanojlović ponovo su cimeri na imanju u Šimanovcima, a… »
„Nismo u normalnim odnosima“: Haris Džinović o sukobima sa ćerkom
Nova pre 15 sati
U domaćim medijima se uveliko polemiše o nestašlucima Đine Džinović, ćerke folk zvezde Harisa Džinovića, o čemu je sada i pevač progovorio. Haris Džinović je istakao da je njegov razvod sa Melinom bio civilizovan, a osvrnuo se i na izjavu: „Ja sam kriv… »
"Nabeđena zvezda, rekla je da neće sa mnom" Haris Džinović prvi put nakon Melinine veridbe - Otkrio nepoznate detalje i…
Kurir pre 15 sati
Haris Džinović je istakao da je njegov razvod sa Melinom bio civilizovan, a osvrnuo se i na izjavu: "Ja sam kriv samo što sam davao" koja je i danas viralna. - Danas je svega za dva dana dosta, tako i mog života. Iskreno, dve zvezde je mnogo u kući. Samo… »
Haris priznao da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Ðinom: “Onda je bolje da ćuti…”
Telegraf pre 17 sati
Haris Džinović je prvi put otvoreno govorio o porodici i razvodu, ali i otkrio da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Ðinom Džinović. Osvrnuo se na Melinu, pa otkrio da sa ćerkom nije u najboljim odnosima. - Možda njoj nije ništa falilo. Možda nema šta da… »
"Nisam sa ćerkom u normalnim odnosima": Haris Džinović nakon bivše supruge opleo po Đini
Mondo pre 17 sati
Pevač Haris Džinović nedavno je prvi put progovorio o krahu dugogodišnjeg braka, dotakavši se i porodičnih problema. Pevač je priznao da teško podnosi razvod iako to isprva nije želeo da pokaže, a potom je spomenuo i bivšu suprugu Melinu, kao i ćerku… »
Zbog raskida htela sebi da oduzme život? Anđelo otkrio sve detalje drame sa Anitom: "Isekla je vene i otišla u šumu, zvao sam…
Alo pre 17 sati
Tvrdi da je dete ostavila sa dve nepoznate osobe i otišla u šumu. Lepi Mća kao i svake nedelje nakon izbacivanja započeo je još jednu "Igru istine", a prvo pitanje postavio je Aniti Stanojlović. - Anita, ovde si sedam dana, da li sve što si rekla na… »
"Možda sam joj dosadio" Haris prokomentarisao Melininu veridbu: Izneo nepoznate detalje "Nabeđena zvezda"
Telegraf pre 24 sata
Pevač Haris Džinović pre više od godinu dana se razveo od meline Džinović sa kojom ima dvoje dece: Đinu i Kana. Iako se u par navrata pevač oglašavao po pitanju bivše supruge, sada je odlučio da prokomentariše to što se ona verila. Haris je istakao da je… »
Vesti dana »
Danas je Dan primirja, delegacije polažu vence na Avali i u Kompleksu Novog groblja
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kada će sarajevski ćevap dobiti EU oznaku zaštićenog geografskog porekla
Biznis u regionu pre 19 minuta