Povezane vesti

Brutalna svađa bivših partnera! Umešana policija! Prevarantu nacije, ostavljao si me kao kuče! Pljušte optužbe na sve strane…

Brutalna svađa bivših partnera! Umešana policija! Prevarantu nacije, ostavljao si me kao kuče! Pljušte optužbe na sve strane…

Kurir pre 11 sati
U toku ''Mićina Igra istine'' u "Eliti 9" bivši partneri Anita Stanojlović i Anđelo Ranković žestoko su zaratili i počeli da iznose sav prljav veš iz svoje veze. - Pričaj kako sam ja sa tvojim drugarima i policijom tražila tebe - rekla je Anita. -… »
"Sekla vene i krvarila u apartmanu": Anita pokušala da oduzme život, izneti jezivi detalji

"Sekla vene i krvarila u apartmanu": Anita pokušala da oduzme život, izneti jezivi detalji

Telegraf pre 12 sati
Rijaliti učesnik Anđelo Ranković izneo je u "Eliti 9" sav prljav veš iz veze sa Anitom Stanojlović i otkrio da je pokušala da oduzme sebi život zbog raskida. Bivši partneri Anđelo Ranković i Anita Stanojlović ponovo su cimeri na imanju u Šimanovcima, a… »
„Nismo u normalnim odnosima“: Haris Džinović o sukobima sa ćerkom

„Nismo u normalnim odnosima“: Haris Džinović o sukobima sa ćerkom

Nova pre 15 sati
U domaćim medijima se uveliko polemiše o nestašlucima Đine Džinović, ćerke folk zvezde Harisa Džinovića, o čemu je sada i pevač progovorio. Haris Džinović je istakao da je njegov razvod sa Melinom bio civilizovan, a osvrnuo se i na izjavu: „Ja sam kriv… »
"Nabeđena zvezda, rekla je da neće sa mnom" Haris Džinović prvi put nakon Melinine veridbe - Otkrio nepoznate detalje i…

"Nabeđena zvezda, rekla je da neće sa mnom" Haris Džinović prvi put nakon Melinine veridbe - Otkrio nepoznate detalje i…

Kurir pre 15 sati
Haris Džinović je istakao da je njegov razvod sa Melinom bio civilizovan, a osvrnuo se i na izjavu: "Ja sam kriv samo što sam davao" koja je i danas viralna. - Danas je svega za dva dana dosta, tako i mog života. Iskreno, dve zvezde je mnogo u kući. Samo… »
Haris priznao da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Ðinom: “Onda je bolje da ćuti…”

Haris priznao da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Ðinom: “Onda je bolje da ćuti…”

Telegraf pre 17 sati
Haris Džinović je prvi put otvoreno govorio o porodici i razvodu, ali i otkrio da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Ðinom Džinović. Osvrnuo se na Melinu, pa otkrio da sa ćerkom nije u najboljim odnosima. - Možda njoj nije ništa falilo. Možda nema šta da… »
"Nisam sa ćerkom u normalnim odnosima": Haris Džinović nakon bivše supruge opleo po Đini

"Nisam sa ćerkom u normalnim odnosima": Haris Džinović nakon bivše supruge opleo po Đini

Mondo pre 17 sati
Pevač Haris Džinović nedavno je prvi put progovorio o krahu dugogodišnjeg braka, dotakavši se i porodičnih problema. Pevač je priznao da teško podnosi razvod iako to isprva nije želeo da pokaže, a potom je spomenuo i bivšu suprugu Melinu, kao i ćerku… »
Zbog raskida htela sebi da oduzme život? Anđelo otkrio sve detalje drame sa Anitom: "Isekla je vene i otišla u šumu, zvao sam…

Zbog raskida htela sebi da oduzme život? Anđelo otkrio sve detalje drame sa Anitom: "Isekla je vene i otišla u šumu, zvao sam…

Alo pre 17 sati
Tvrdi da je dete ostavila sa dve nepoznate osobe i otišla u šumu. Lepi Mća kao i svake nedelje nakon izbacivanja započeo je još jednu "Igru istine", a prvo pitanje postavio je Aniti Stanojlović. - Anita, ovde si sedam dana, da li sve što si rekla na… »
"Možda sam joj dosadio" Haris prokomentarisao Melininu veridbu: Izneo nepoznate detalje "Nabeđena zvezda"

"Možda sam joj dosadio" Haris prokomentarisao Melininu veridbu: Izneo nepoznate detalje "Nabeđena zvezda"

Telegraf pre 24 sata
Pevač Haris Džinović pre više od godinu dana se razveo od meline Džinović sa kojom ima dvoje dece: Đinu i Kana. Iako se u par navrata pevač oglašavao po pitanju bivše supruge, sada je odlučio da prokomentariše to što se ona verila. Haris je istakao da je… »

Vesti dana »