Povezane vesti

(VIDEO) Šengun pokazivao bicepse i tvrdi: „Ne motiviše me Janis“

(VIDEO) Šengun pokazivao bicepse i tvrdi: „Ne motiviše me Janis“

Sport klub pre 23 dana
Hjuston Roketsi izvojevali su pobedu nad Milvoki Baksima u gostima, a konačan rezultat u Viskonsinu bio je 115:122 (30:28, 31:22, 24:32, 30:40) u nedelju uveče po centralnoevropskom vremenu. Iako je grčki superstar Janis Adetokunbo dominirao većim delom… »
Šengun o Janisu: "Ne zanima me"

Šengun o Janisu: "Ne zanima me"

B92 pre 23 dana
Alperen Šengun, centar Hjuston Roketsa, razgovarao je sa novinarima nakon pobede nad Milvoki Baksima. Hjuston Roketsi su u nedelju uveče pobedili Milvoki Bakse rezultatom 122:115. Hjuston je predvodio Kevin Durent sa 31 poenom, tri skoka i sedam… »
Šou program „Bejbi Jokića“: Šengun „izludeo“ Adetokumba u odlučujućim momentima (Video)

Šou program „Bejbi Jokića“: Šengun „izludeo“ Adetokumba u odlučujućim momentima (Video)

Danas pre 23 dana
Turski košarkaš Alperen Šengun vodio je Hjuston Roketse do pobede protiv Milvoki Baksa u NBA ligi. Šengun poznat i po nadimku“Bejbi Jokić“, pokazao je zbog čega je jedan od najboljih igrača NBA lige. Na meču u kom je Hjuston pobedio Milvoki u gostima… »
Djurant predvodio Hjuston do pobede nad Milvokijem

Djurant predvodio Hjuston do pobede nad Milvokijem

RTS pre 23 dana
Kevin Djurant je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih košarkaša današnjice. Postigao je 31 poen i sedam asistencija u pobedi Hjuston roketsa nad Milvoki baksima rezultatom 122:115, u utakmici odigranoj u Milvokiju. Hjuston je uspešno završio… »
"Bejbi Jokić" doveo do ludila janisa adetokumba! Potez o kom bruji Amerika: Grk dobio besplatnu vožnju na ringišpilu, nije…

"Bejbi Jokić" doveo do ludila janisa adetokumba! Potez o kom bruji Amerika: Grk dobio besplatnu vožnju na ringišpilu, nije…

Kurir pre 23 dana
Alperen Šengun, poznat i po nadimku koji baš i ne voli - "Bejbi Jokić", pokazao je zbog čega je jedan od najboljih igrača NBA lige. Na meču u kom je Hjuston pobedio Milvoki u gostima rezultatom 122:115, Šengun je bio jedan od ključnih igrača sa 23 poena… »
Šengun potpuno izludeo Janisa: O potezu Turčina priča ceo NBA, evo šta je uradio

Šengun potpuno izludeo Janisa: O potezu Turčina priča ceo NBA, evo šta je uradio

Mondo pre 23 dana
Hjuston je gostovao Milvokiju i tom prilikom odneo pobedu 122:115, a susret su obeležili potezi Alperena Šenguna. Iako je Janis Adetokunpo standardno bio najkorisniji igrač svog tima, ali i na utakmici, u ovom meču imao je mnogo problema, makar kad je u… »

Vesti dana »