Повезане вести

(ВИДЕО) Шенгун показивао бицепсе и тврди: „Не мотивише ме Јанис“

(ВИДЕО) Шенгун показивао бицепсе и тврди: „Не мотивише ме Јанис“

Спорт клуб пре 28 дана
Хјустон Рокетси извојевали су победу над Милвоки Баксима у гостима, а коначан резултат у Висконсину био је 115:122 (30:28, 31:22, 24:32, 30:40) у недељу увече по централноевропском времену. Иако је грчки суперстар Јанис… »
Шенгун о Јанису: "Не занима ме"

Шенгун о Јанису: "Не занима ме"

Б92 пре 28 дана
Алперен Шенгун, центар Хјустон Рокетса, разговарао је са новинарима након победе над Милвоки Баксима. Хјустон Рокетси су у недељу увече победили Милвоки Баксе резултатом 122:115. Хјустон је предводио Кевин Дурент са 31 поеном… »
Шоу програм „Бејби Јокића“: Шенгун „излудео“ Адетокумба у одлучујућим моментима (Видео)

Шоу програм „Бејби Јокића“: Шенгун „излудео“ Адетокумба у одлучујућим моментима (Видео)

Данас пре 28 дана
Турски кошаркаш Алперен Шенгун водио је Хјустон Рокетсе до победе против Милвоки Бакса у НБА лиги. Шенгун познат и по надимку“Бејби Јокић“, показао је због чега је један од најбољих играча НБА лиге. На мечу у ком је Хјустон… »
Дјурант предводио Хјустон до победе над Милвокијем

Дјурант предводио Хјустон до победе над Милвокијем

РТС пре 28 дана
Кевин Дјурант је још једном показао зашто је један од најбољих кошаркаша данашњице. Постигао је 31 поен и седам асистенција у победи Хјустон рокетса над Милвоки баксима резултатом 122:115, у утакмици одиграној у Милвокију… »
"Бејби Јокић" довео до лудила јаниса адетокумба! Потез о ком бруји Америка: Грк добио бесплатну вожњу на рингишпилу, није…

"Бејби Јокић" довео до лудила јаниса адетокумба! Потез о ком бруји Америка: Грк добио бесплатну вожњу на рингишпилу, није…

Курир пре 28 дана
Алперен Шенгун, познат и по надимку који баш и не воли - "Бејби Јокић", показао је због чега је један од најбољих играча НБА лиге. На мечу у ком је Хјустон победио Милвоки у гостима резултатом 122:115, Шенгун је био један од… »
Шенгун потпуно излудео Јаниса: О потезу Турчина прича цео НБА, ево шта је урадио

Шенгун потпуно излудео Јаниса: О потезу Турчина прича цео НБА, ево шта је урадио

Мондо пре 28 дана
Хјустон је гостовао Милвокију и том приликом однео победу 122:115, а сусрет су обележили потези Алперена Шенгуна. Иако је Јанис Адетокунпо стандардно био најкориснији играч свог тима, али и на утакмици, у овом мечу имао је много… »

Вести дана »