Повезане вести
''Црно злато'' више није злато - цене нафте у огромном паду
Каматица пре 23 дана
Цена барела на лондонском тржишту склизнула је прошле недеље 2,2 одсто, на 63,63 долара, док је на америчком тржишту барел појефтинио 1,9 одсто, на 59,75 долара. Пад цена другу недељу заредом последица је забринутости трговаца… »
ТОТАЛНИ КОЛАПС цене нафте: Шта се крије иза драматичног пада који дрма свет?
Телеграф пре 24 дана
На светским тржиштима цене нафте пале су и прошле недеље, друге заредом, јер се због слабости највећих светских привреда не очекује значајнији раст потражње, док је понуда повећана. Цена барела на лондонском тржишту склизнула… »
Цене нафте пале другу недељу заредом: Не очекује се значајно повећање потражње
Блиц пре 24 дана
Цене нафте су прошле недеље пале на светским тржиштима другу недељу заредом, јер се не очекује да ће слабе глобалне економије довести до значајног повећања потражње, док је понуда повећана. Цена барела на лондонском тржишту… »
Цијене нафте пале други тједан заредом
СЕЕбиз пре 24 дана
ЛОНДОН - На свјетским су тржиштима цијене нафте пале и прошлога тједна, другога заредом, јер се због слабости највећих свјетских господарстава не очекује значајнији раст потражње, док је понуда повећана. Цијена барела на… »
Вести дана »
"Ударио ме камион, брате, само јако" Возач БМВ-а јутрос изазвао саобраћајку, па се тиме похвалио (видео)
Мондо пре 35 минутајош 49 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 15 минутајош 25 повезаних
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 1 сатјош 21 повезана
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних