Повезане вести

"Прва 4 месеца нисам била жива" Николина Ковач отворила душу о трећој трудноћи

"Прва 4 месеца нисам била жива" Николина Ковач отворила душу о трећој трудноћи

Курир пре 28 дана
Певачица Николина Ковач, која је недавно отворено говорила о трудноћи, заблистала је у елегантној црвеној хаљини која је савршено пратила линију њеног тела. Иако се налази у благословеном стању, Николина је за ову прилику без… »
Трудна Николина Ковач украла погледе у црвеном: Блиста у трудноћи "Било ми је много тешко прва 4 месеца"

Трудна Николина Ковач украла погледе у црвеном: Блиста у трудноћи "Било ми је много тешко прва 4 месеца"

Телеграф пре 28 дана
Певачица Николина Ковач појавила се у јавности у црвеном те побрала све погледе. Откако је у јавност доспела вест да Николина и Саша Капор чекају принову сви су знатижељни како певачица изгледа и како се осећа, а ми смо с е… »
Најлепша трудница: Николина Ковач заблистала на црвеном тепиху само пар дана након што је објављено да је трудна

Најлепша трудница: Николина Ковач заблистала на црвеном тепиху само пар дана након што је објављено да је трудна

Свет & Скандал пре 27 дана
На естраду су претходних месеци стигле дивне вести да Николина Ковач очекује своје треће дете са својим партнером Сашом Капором. Дефинитивно једна од најлепших трудница појавила се на једном догађају у српској престоници и… »
У фебруару постајем мама по трећи пут: Николина Ковач Капор блиста у другом стању - "Било ми је много тешко прва четири…

У фебруару постајем мама по трећи пут: Николина Ковач Капор блиста у другом стању - "Било ми је много тешко прва четири…

Вечерње новости пре 27 дана
МУЗИЧКА звезда Николина Ковач појавила се у јавности у црвеном, уском издању, те су све очи биле упрте у њу. Новости За ову прилику је пустила косу да јој пада преко рамена, док су присутни коментарисали да певачица блиста… »
"Неће им требати дадиља, сваку секунду ће проводити са унуком": Комшије Сузане Јовановић откриле како се осећа

"Неће им требати дадиља, сваку секунду ће проводити са унуком": Комшије Сузане Јовановић откриле како се осећа

Мондо пре 27 дана
Комшије певачице Сузане Јовановић не крију срећу након лепих вести да њен син Данијел очекује принову. Они су проговорили за домаће медије и открили како се осећа Сузана последњих дана. "Сузану ретко виђамо насмејану откако је… »
"Забранила сам кућној помоћници да то ради" Сузана Јовановић у кући на Бежанијској коси има строго правило

"Забранила сам кућној помоћници да то ради" Сузана Јовановић у кући на Бежанијској коси има строго правило

Ало пре 27 дана
Сузана Јовановић у кући на Бежанијској коси има строго правило. Певачица Сузана Јовановић обележила је први Ускрс без супруга Саше Поповића који је преминуо првог марта у Паризу, након што је изгубио битку са опаком болешћу… »
Коначно је живнула, чуваће унуче, дадиља не долази у обзир: Комшије откриле шта се дешава у вили Сузане Јовановић на…

Коначно је живнула, чуваће унуче, дадиља не долази у обзир: Комшије откриле шта се дешава у вили Сузане Јовановић на…

Стори пре 27 дана
Домаћа јавност са одушевљењем је дочекала вест да ће Сузана Јовановић постати бака, те да се након Сашине смрти, у дом на Бежанијској коси поново уселила радост. Син Сузане Јовановић и његова супруга Тијана чекају своје прво… »
"Неће им требати дадиља, поново је живнула": Проговориле комшије Сузане Јовановић, ево какву су је виђали

"Неће им требати дадиља, поново је живнула": Проговориле комшије Сузане Јовановић, ево какву су је виђали

Телеграф пре 27 дана
Син Сузане Јовановић са изабраницом очекује своје прво дете, а певачица не крије срећу што ће ускоро постати бака. Сада су комшије са бежанијске косе проговориле о срећи у породици након тешког периода и смрти Саше Поповића… »
"Забранила да се узима дадиља, она ће чувати унуче" Комшије удовице Саше Поповића откриле како се осећа Сузана: Месецима…

"Забранила да се узима дадиља, она ће чувати унуче" Комшије удовице Саше Поповића откриле како се осећа Сузана: Месецима…

Курир пре 27 дана
Комшије певачице Сузане Јовановић са Бежанијске косе не крију срећу и узбуђење што ће удовица Саше Поповића постати бака. Како кажу, долазак бебе, унеће дуго очекивану радост у њихов дом, у којем већ месецима, након смрти Саше… »
"Забранила је да се узима дадиља, она ће чувати унуче" Сузана Јовановић ускоро постаје бака: "Беба ће јој донети снагу"

"Забранила је да се узима дадиља, она ће чувати унуче" Сузана Јовановић ускоро постаје бака: "Беба ће јој донети снагу"

Ало пре 27 дана
Пре неколико дана потврдила је вест да ће њен син Данијел постати отац. Комшије певачице Сузане Јовановић не крију срећу и узбуђење што ће удовица Саше Поповоћа постати бака. Како кажу, долазак бебе унеће дуго очекивану радост… »

Вести дана »