Povezane vesti

"Lazetić je kao Bog!" Srbin doživeo epsku bruku, a onda čuo nešto neočekivano: "Trenutno je svemoguć"

"Lazetić je kao Bog!" Srbin doživeo epsku bruku, a onda čuo nešto neočekivano: "Trenutno je svemoguć"

Kurir pre 6 sati
Žarko Lazetić doživeo je težak šamar u prvenstvu Izraela. Njegov Makabi je doživeo najteži poraz na domaćem terenu u istoriji kluba. U 10. kolu lige Makabi je deklasiran od Beitara sa čak 6:2. Da stvari budu gore, meč se igrao u Tel Avivu... I pored toga… »
Izraelci veruju u Lazetića posle debakla: "Žarko je kao bog, može da bude kao Alonso"

Izraelci veruju u Lazetića posle debakla: "Žarko je kao bog, može da bude kao Alonso"

Sportske.net pre 6 sati
Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva doživeli su u nedelju uveče debakl protiv Beitara iz Jerusalima 6:2 u prvenstvu Izraela što je pokrenulo pitanje poslednica po status trenera Žarka Lazetića, međutim jutro posle ponižavajućeg rezultata da je klupa srpskog… »
Neviđena bruka srpskog stručnjaka: Lazetić nakon meča poručio – Sramota me je, ja sam odgovoran za sve!

Neviđena bruka srpskog stručnjaka: Lazetić nakon meča poručio – Sramota me je, ja sam odgovoran za sve!

Hot sport pre 8 sati
Srpski trener proživljava najteže trenutke u karijeri. Deseto kolo izraelske lige pretvorilo se u noćnu moru za Makabi iz Tel Aviva i njegovog trenera, Žarka Lazetića. Ekipa koja je do ovog kola važila za jednog od glavnih favorita za titulu, doživela je… »
Epska bruka lazetića: Sa velikanom primio šest golova na domaćem terenu, pa poručio: Neću moći da spavam...

Epska bruka lazetića: Sa velikanom primio šest golova na domaćem terenu, pa poručio: Neću moći da spavam...

Kurir pre 8 sati
Žarko Lazetić doživeo je težak šamar u prvenstvu Izraela. Njegov Makabi je doživeo najteži poraz na domaćem terenu u istoriji kluba. U 10. kolu lige Makabi je deklasiran od Beitara.sa čak 6:2. Da stvari budu gore, meč se igrao u Tel Avivu... Još jedan… »

Vesti dana »