Povezane vesti
Ovom pevaču zabranjeno da peva na romskim svadbama: Zarađivao ogromne pare, a onda se zaređali skandali sa mladama
Mondo pre 17 sati
Halid Muslimović je godinama zarađivao veliki novac nastupajući na romskim svadbama, ali mu je u jednom trenutku zabranjeno da peva na njima. U svojoj autobiografiji "Mene je učilo vrijeme", pevač je otkrio zanimljive detalje iz karijere, dotakavši se i… »
Pevao na romskim svadbama po celoj Evropi: Halid Muslinović zarađivao bruku para, a onda su ga prestali zvati - donosio im…
Kurir pre 17 sati
Halid Muslimović, koji će u sredu, 12. novembra, održati solistički koncert u Sava centru u Beogradu oduvek je važio za velikog zavodnika. Folk pevač je u autobiografiji "Mene je učilo vrijeme" napisao i neke anegdote koje su mu se desile tokom karijere… »
Dobio zabranu da peva na romskim svadbama! Pevač zgrnuo milione, pa zbog jedne greške na listi nepoželjnih
Telegraf pre 17 sati
Halid Muslimović zarađivao je ogroman novac na romskim svadbama na kojima je pevao, a onda mu je zabranjeno da nastupa. Naime, u autobiografiji "Mene je učilo vrijeme", Halid Muslimović je napisao i neke anegdote koje su mu se desile tokom karijere, te… »
Vesti dana »
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Đurić: Proces izbora kandidata za Savet REM-a bio transparentan i inkluzivan
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana