Повезане вести

Овом певачу забрањено да пева на ромским свадбама: Зарађивао огромне паре, а онда се заређали скандали са младама

Овом певачу забрањено да пева на ромским свадбама: Зарађивао огромне паре, а онда се заређали скандали са младама

Мондо пре 25 дана
Халид Муслимовић је годинама зарађивао велики новац наступајући на ромским свадбама, али му је у једном тренутку забрањено да пева на њима. У својој аутобиографији "Мене је учило вријеме", певач је открио занимљиве детаље из… »
Певао на ромским свадбама по целој Европи: Халид Муслиновић зарађивао бруку пара, а онда су га престали звати - доносио им…

Певао на ромским свадбама по целој Европи: Халид Муслиновић зарађивао бруку пара, а онда су га престали звати - доносио им…

Курир пре 25 дана
Халид Муслимовић, који ће у среду, 12. новембра, одржати солистички концерт у Сава центру у Београду одувек је важио за великог заводника. Фолк певач је у аутобиографији "Мене је учило вријеме" написао и неке анегдоте које су му… »
Добио забрану да пева на ромским свадбама! Певач згрнуо милионе, па због једне грешке на листи непожељних

Добио забрану да пева на ромским свадбама! Певач згрнуо милионе, па због једне грешке на листи непожељних

Телеграф пре 25 дана
Халид Муслимовић зарађивао је огроман новац на ромским свадбама на којима је певао, а онда му је забрањено да наступа. Наиме, у аутобиографији "Мене је учило вријеме", Халид Муслимовић је написао и неке анегдоте које су му се… »

Вести дана »