Povezane vesti

Napao trudnicu nakon sudara nasred ulice - niko nije reagovao: Užas u Čačku, vređao i pljuvao ženu

Napao trudnicu nakon sudara nasred ulice - niko nije reagovao: Užas u Čačku, vređao i pljuvao ženu

Mondo pre 7 sati
Stračan incident dogodio se u Čačku u petak 7. novembra kada je muškarac verbalno i fizički napao trudnicu A.S. (31) nakon što ju je autom udario otpozadi, piše "Morava info". Ona je ispričala da je prvo jedva izbegla sudar sa vozačem B.S. koji ju je… »
Dokle smo stigli? Nasilnik napao trudnicu (31) nasred ulice, pa kukavički pobegao, a prolaznici samo gledali!

Dokle smo stigli? Nasilnik napao trudnicu (31) nasred ulice, pa kukavički pobegao, a prolaznici samo gledali!

Telegraf pre 10 sati
Saobraćajna nezgoda kojoj je prethodio jeziv incident u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad, dogodila se u popodnevnim časovima 7. novembra. Naime, kako je Ana ispričala za medije, nezgoda se dogodila kada ju je B… »
Napadnuta trudnica nakon saobraćajne nezgode: Vozač je pljunuo, pa nasrnuo na nju

Napadnuta trudnica nakon saobraćajne nezgode: Vozač je pljunuo, pa nasrnuo na nju

B92 pre 13 sati
Trudnica u petom mesecu, A.S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač "alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu… »
Trudnica (31) doživela sudar, a onda i napadnuta: „Pljunuo je, nasrnuo na mene, niko nije stao da mi pomogne“

Trudnica (31) doživela sudar, a onda i napadnuta: „Pljunuo je, nasrnuo na mene, niko nije stao da mi pomogne“

Nova pre 15 sati
Trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku… »
Užas u Čačku Posle udesa, tukao trudnicu! Pljunuo je, pa je udario u grudi!

Užas u Čačku Posle udesa, tukao trudnicu! Pljunuo je, pa je udario u grudi!

Dnevnik pre 14 sati
Jeziv incident dogodio se u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad nakon saobraćajne nezgode. Prema njenim rečima, vozač automobila marke "alfa romeo" prvo je udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno… »
Vozač "alfe" nakon sudara pesničio trudnicu (31) "Pljunuo me je iako je video da sam nemoćna, jedva sam disala"

Vozač "alfe" nakon sudara pesničio trudnicu (31) "Pljunuo me je iako je video da sam nemoćna, jedva sam disala"

Alo pre 15 sati
Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu. Trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno… »
Trudnica napadnuta posle sudara u Čačku: Ana (31) opisala stravično nasilje! "Pljunuo me je, udario po grudima... Niko nije…

Trudnica napadnuta posle sudara u Čačku: Ana (31) opisala stravično nasilje! "Pljunuo me je, udario po grudima... Niko nije…

Kurir pre 15 sati
Prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo je udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu. Trudnica Ana tvrdi da ju je napadač psovao, pljunuo i udario po grudima, iako je jasno… »
Horor u Čačku: Trudnica pretučena nakon udesa, napadač je Pljunuo i udario u grudi!

Horor u Čačku: Trudnica pretučena nakon udesa, napadač je Pljunuo i udario u grudi!

Telegraf pre 15 sati
Jeziv incident dogodio se u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač automobila marke "alfa romeo" prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i… »
Autom udario trudnicu, pljunuo je, nasrnuo na nju, pa pobegao

Autom udario trudnicu, pljunuo je, nasrnuo na nju, pa pobegao

Morava info pre 17 sati
ČAČAK – Čačanka Ana S. (31), inače u petom mesecu trudnoće, doživela je pravi šok, završivši u Urgentnom centru Opšte bolnice u ovom gradu, a nakon što ju je, dok je vozila auto, otpozadi najverovatnije udario B. K, koji je bio za volanom automobila… »

Vesti dana »