Povezane vesti
Napao trudnicu nakon sudara nasred ulice - niko nije reagovao: Užas u Čačku, vređao i pljuvao ženu
Mondo pre 7 sati
Stračan incident dogodio se u Čačku u petak 7. novembra kada je muškarac verbalno i fizički napao trudnicu A.S. (31) nakon što ju je autom udario otpozadi, piše "Morava info". Ona je ispričala da je prvo jedva izbegla sudar sa vozačem B.S. koji ju je… »
Dokle smo stigli? Nasilnik napao trudnicu (31) nasred ulice, pa kukavički pobegao, a prolaznici samo gledali!
Telegraf pre 10 sati
Saobraćajna nezgoda kojoj je prethodio jeziv incident u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad, dogodila se u popodnevnim časovima 7. novembra. Naime, kako je Ana ispričala za medije, nezgoda se dogodila kada ju je B… »
Napadnuta trudnica nakon saobraćajne nezgode: Vozač je pljunuo, pa nasrnuo na nju
B92 pre 13 sati
Trudnica u petom mesecu, A.S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač "alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu… »
Trudnica (31) doživela sudar, a onda i napadnuta: „Pljunuo je, nasrnuo na mene, niko nije stao da mi pomogne“
Nova pre 15 sati
Trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku… »
Užas u Čačku Posle udesa, tukao trudnicu! Pljunuo je, pa je udario u grudi!
Dnevnik pre 14 sati
Jeziv incident dogodio se u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad nakon saobraćajne nezgode. Prema njenim rečima, vozač automobila marke "alfa romeo" prvo je udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno… »
Vozač "alfe" nakon sudara pesničio trudnicu (31) "Pljunuo me je iako je video da sam nemoćna, jedva sam disala"
Alo pre 15 sati
Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu. Trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela je napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno… »
Trudnica napadnuta posle sudara u Čačku: Ana (31) opisala stravično nasilje! "Pljunuo me je, udario po grudima... Niko nije…
Kurir pre 15 sati
Prema njenim rečima, vozač “alfe romeo” prvo je udario njen automobil, a zatim je fizički i verbalno napao. Sve se dogodilo u blizini skretanja za čačansku bolnicu. Trudnica Ana tvrdi da ju je napadač psovao, pljunuo i udario po grudima, iako je jasno… »
Horor u Čačku: Trudnica pretučena nakon udesa, napadač je Pljunuo i udario u grudi!
Telegraf pre 15 sati
Jeziv incident dogodio se u Čačku kada je trudnica u petom mesecu, Ana S. (31), doživela šokantan napad nakon saobraćajne nezgode u kojoj je, prema njenim rečima, vozač automobila marke "alfa romeo" prvo udario njen automobil, a zatim je fizički i… »
Autom udario trudnicu, pljunuo je, nasrnuo na nju, pa pobegao
Morava info pre 17 sati
ČAČAK – Čačanka Ana S. (31), inače u petom mesecu trudnoće, doživela je pravi šok, završivši u Urgentnom centru Opšte bolnice u ovom gradu, a nakon što ju je, dok je vozila auto, otpozadi najverovatnije udario B. K, koji je bio za volanom automobila… »
Vesti dana »
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Đurić: Proces izbora kandidata za Savet REM-a bio transparentan i inkluzivan
Telegraf pre 34 minutajoš 1 povezana
Kada će sarajevski ćevap dobiti EU oznaku zaštićenog geografskog porekla
Biznis u regionu pre 19 minuta