Povezane vesti
Ministarka Adrijana Mesarović tokom zvanične posete Kini obišla grad u kojem je otvorena prva srpska prodavnica
Kurir pre 3 sata
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović tokom svoje zvanične posete Kini boravila je u gradu Sjamenu, gde je bila gost gradonačelnika ovog grada. - Još jednom smo potvrdili naše čelično prijateljstvo u prelepom kineskom gradu… »
"Zahvalni smo našim kineskim partnerima iz Sjamena": Ministarka Mesarović o produbljivanju saradnje sa Kinom
Telegraf pre 2 sata
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da je u kineskom gradu Sjamenu još jednom potvrđeno čelično prijateljstvo Srbije i Kine i da je velika čast biti gost gradonačelniku Sjamena Vu Binu. - Mi smo jedna mala… »
Mesarović sa gradonačelnikom Sjamena: Nastavićemo da produbljemo saradnju
Euronews pre 3 sata
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da je u kineskom gradu Sjamenu još jednom potvrđeno čelično prijateljstvo Srbije i Kine i da je velika čast biti gost gradonačelniku Sjamena Vu Binu. "Mi smo jedna mala… »
Ministarku Mesarović ugostio gradonačelnik Sjamena u kojem je otvorena prva srpska prodavnica: Evo koje poruke su se čule
Blic pre 4 sati
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović bila je gost kod gradonačelnika Sjamena, tokom svoje zvanične posete Kini. - Još jednom smo potvrdili naše čelično prijateljstvo u prelepom kineskom gradu Sjamen, i velika je čast bila biti… »
Vesti dana »
Dijana Hrka o autoprevozniku Jaćimoviću koji je počeo štrajk glađu: „Podržaću ga, ali mi je žao – on je krhkog zdravlja i u godinama“
Nova pre 21 minutajoš 37 povezanih
Srbija: Sutra malo oblačno, jutarnji mraz i magla se očekuju sredinom nedelje
Serbian News Media pre 41 minutajoš 27 povezanih