Повезане вести

Сијарто: Трамп је обрисао под Урсулом фон дер Лајен

Сијарто: Трамп је обрисао под Урсулом фон дер Лајен

Вечерње новости пре 28 дана
МАЂАРСКЕ власти кажу да су захвалне америчком председнику Доналду Трампу. Фото АП Раније је мађарски премијер Виктор Орбан посетио Вашингтон и пристао да изузме своју земљу од америчких санкција због куповине руске нафте и гаса… »
Орбан: Док год је Трамп председник нец́е бити санкција Мађарској

Орбан: Док год је Трамп председник нец́е бити санкција Мађарској

Спутник пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској нец́е уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Он је рекао да се са… »
Орбан: Док год је Трамп председник неће бити санкција Мађарској

Еуроневс пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Он је рекао да се са… »
Орбан: Док је Трамп председник неће бити санкција Мађарској

Орбан: Док је Трамп председник неће бити санкција Мађарској

Вести онлине пре 28 дана
Мађарски пренијер Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник САД. Он је рекао да се са Трампом “руковао” поводом… »

НИН пре 28 дана
Мађарски председник Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Виктор Орбан је рекао… »

РТВ пре 28 дана
БУДИМПЕШТА - Мађарски председник Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Он је… »
"Успели смо да спречимо ову опасност" Огласио се Орбан након договора са Трампом

"Успели смо да спречимо ову опасност" Огласио се Орбан након договора са Трампом

Ало пре 28 дана
Мађарски председник Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Он је рекао да се са… »
"Док год сам ја премијер, а Трамп председник" Орбан: Неће бити санкција Мађарској

"Док год сам ја премијер, а Трамп председник" Орбан: Неће бити санкција Мађарској

Вечерње новости пре 28 дана
МАЂАРСКИ председник Виктор Орбан изјавио је данас да се америчке санкције на руски гас и нафту Мађарској неће уводити док год је он премијер те земље, а Доналд Трамп председник Сједињених Америчких Држава. Фото: АП Он је рекао… »

Вести дана »