Повезане вести

Цвијановић: Верујем у државу БиХ, зашто и не бих, садржи Републику Српску у себи, ближа сам Америци него Русији

Цвијановић: Верујем у државу БиХ, зашто и не бих, садржи Републику Српску у себи, ближа сам Америци него Русији

Курир пре 27 дана
Српска чланица у Председништву БиХ Жељка Цвијановић у интервјуу сарајевској ТВ Хаиат каже да верује у државу БиХ. На питање да ли верује у државу БиХ, одговорила је: - А што не бих веровала, та држава Босна и Херцеговина садржи… »
Цвијановић: Верујем у државу БиХ, радимо са НАТО-ом, ближа сам Америци него Русији

Цвијановић: Верујем у државу БиХ, радимо са НАТО-ом, ближа сам Америци него Русији

Б92 пре 27 дана
Српска чланица у Председништву БиХ Жељка Цвијановић у интервуу сарајевској ТВ Хаиат каже да верује у државу БиХ. На питање да ли верује у државу БиХ, одговила је следеће: "А зашто не бих веровала, та држава Босна и Херцеговина… »

Вечерње новости пре 27 дана
СРПСКА чланица у Предсједништву БиХ Жељка Цвијановић у интервуу сарајевској ТВ Хаиат каже да верује у државу БиХ. Жељка Цвијановић фото БЗдриња На питање да ли верује у државу БиХ, одговила је: - А што не би веровала, та… »

Вести дана »